NOVi "DŽON VIK"

KIJANU RIVS O NAJZAHTEVNIJOJ ULOZI U KARIJERI: Počeo sam sa ozbiljnim treninzima četiri meseca ranije...

0

Od samog početka filma JOHN WICK 3: PARABELLUM, sat neumoljivo otkucava penzionisanom super-ubici.

foto: promo
foto: promo

Akcija se nastavlja na Chapter 2 kada je Džon Vik izbačen i lišen zaštite Vrhovnog stola, tajne globalne organizacije kriminalnih organizacija koja sprovodi kodeks ubica. S glavom ucenjenom na 14 miliona dolara, čak se ni John Wick nikada nije suočio s toliko neprijatelja koji žele okončati njegovo postojanje. Ipak , to ga neće zaustaviti u potrazi za ličnom osvetom.

 

Ovo 3. poglavlje proširuje Wickov svemir i otkriva nam više o tajnim operacijama Vrhovnog stola i uvodi nove zanimljive likove.

 

U novom nastavku uzbudljive hit franšize su Keanu Reeves kao Wick, Laurence Fishburne kao moćni Bowery King, Ian McShane kao upravnik hotela Continental, Winston, Lance Reddick kao Charon, korisni concierge hotela i Tobias Segal kao Earl, Boweryjev doušnik.

 

foto: promo

Pridružuje im se Hale Beri kao Sofia, Anđelika Hjuston kao Direktorka (The Director), Asia Kejt Dilon kao Sudija (The Adjudicator), Mark Dakaskos kao Zero, Džerom Flin kao Berada, Džejson Mancukas kao Tik Tok Men, Saïd Taghmaoui kao Starešina (The Elder) i naš košarkaški reprezentativac Boban Marjanović kao Ernest.

 

Rivs kaže:

 

- U ovom poglavlju John Wick kreće u rat sa svetom. To nam daje priliku da idemo na nova mesta, razvijemo njegovu ličnu priču i proširimo priče drugih likova. Svaka akciona scena daje vam više uvida i znakova o tome ko je John Wick i koji je njegov cilj. Kako bi preživeo mora za pomoć da se obrati nekome kome ne želi.

 

foto: promo

Za Rivsa je ovaj film bio fizički najzahtevniji u celoj njegovoj karijeri.

 

- Vizija ovog filma bila je tako ambiciozna da sam počeo ozbiljno da treniram četiri meseca pre. Ipak, volim ovaj lik i njegov svemir koji smo stvorili.

 

Hale Beri akcija nije strana, ali i ona kaže kako nikada nije tako naporno trenirala, sviđa joj se njen lik koji u priču unosi srce i dušu kao neko iz Johnove prošlosti ko zna cenu njegovog posla.

 

 

makonda-tracker