PORODIČNA PRIČA

Dženifer Aniston kao mama tinejdžerke u komediji ‚‚Knedlica“ (FOTO)

0

U bioskopima od 7. februara

foto: Promo
foto: Promo

Jednu od najvećih holivudskih zvezda i miljenicu publike Dženifer Aniston imaćemo prilike ponovo da gledamo na bioskopskom platnu, u najnovijem filmu „Knedlica,“ od 7. februara.

 

U duhovitoj i toploj priči o odnosu između majke i ćerke, o ženskom prijateljstvu i prihvatanju sebe, Dženifer Aniston tumači ulogu majke i bivše misice koja svoju ćerku tinejdžerku, zbog prekomerne težine naziva "Knedlica".

 

foto: Promo

 

Glumica, koja je i producent ovog Netflix-ovog ostvarenje povodom uloge je rekla:

 

- Mislim da je ovo divno, nadam se da ovo više neće biti tema Holivuda i da šaljemo poruku da su svi ljudi prihvataljivi i da izgled nije bitan

 

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka koja živi mirno u malom gradu u Teksasu. Sve počinje da se menja kada Vil upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu i kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe Vil počinje da gubi samopouzdanje, a kako bi ga povratila, prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi.

 

foto: Promo

 

Film Knedlica je adaptacija istoimenog romana spisateljice Džuli Marfi, a za režiju je zadužena En Flečer. U ulozi korpulentne tinejdžerke našla se mlada australijska glumica Daniel Mekdonald.

 

foto: Promo

 

Kantri pevačica Doli Parton je posebno za ovaj film napravila saundtrek „Girl in the Movies“, za koji je nominovana za najbolju originalnu pesmu za nagradu Zlatni globus 2019.

 

 

makonda-tracker