U bioskopima od 17. januara

Penelope Kruz i Havijer Bardem u psihološkom trileru ‚‚Svi znaju“

0

Dugoočekivani film Aškara Farhadija koji je zatvorio 24. Festival autorskog filma, uskoro stiže na redovne repertoare bioskopa širom Srbije.

foto: promo
foto: promo

‚‚Svi znaju“ koji je otvorio 71. Kanski filmski festival, je detektivski film koji nas uvodi u priču veselim porodičnim okupljanjem povodom venčanja u živopisnom selu blizu Madrida. Laura putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, raste tenzija među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

 

Farhadi određeno vreme posveti tkanju zamršene mreže oko svojih likova. Pre nego što krene drama, želi da publiku upozna sa likovima i njihovom međusobnom povezanošću.

 

Bardem i Kruz se odlično snalaze u ulogama pisanim specijalno za njih, hemija među njima i melanholija za onim što je moglo biti su gotovo opipljive. Dok se bore da pronađu otetu devojčicu, emocije od kojih su nekada goreli se ponovo javljaju.

 

 

makonda-tracker