novo

Džejson Stejtam se hvata u koštac sa velikom ajkulom!

0

Nakon skoro 20 godina od objave, filmska adaptacija bestselera Meg o gigantskoj ajkuli će konačno uskoro isplivati i na velikom platnu. Reč je o SF spektaklu – MEGALODON: Predator iz dalekih dubina.

foto: promo
foto: promo

U dubinama Pacifika, ronilac Džonas Tejlor našao se licem u lice s najvećim i najagresivnijim predatorom u istoriji životinjskog carstva. Tejlora progone sećanja o ovome događaju jer je siguran da je svojim očima video ono što ne može dokazati – Carcharodona megalodona, praistorijsku vrstu morskog psa, pretka velike bele ajkule. Otpisan kao ludak koji pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, Tejlor odbija da zaboravi i ono što ga je snašlo u dubinima Pacifika i što ga je skoro koštalo života. Uz jednog doktora paleontologije proveo je godine u teoretisanju , pisanju i predavanjima o mogućnostima da se Meg i dalje hrani u najdubljim dubinama mora. Uz pomoć jednog starog prijatelja i high-tech minijaturne podmornice vraća se u dubine Pacifika gde će se suočiti sa užasom koji ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao zamisliti.

 

foto: promo

Režiju filma potpisuje Jon Turteltaub. Glumačku postavu čine Jason Statham, Li Bing-Bing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darris Ólafsson, Sophia Shuya Cai i Masi Oka.

 

MEGALODON PREDATOR IZ DALEKIH DUBINA u bioskope stiže 16. Avgusta a u distribuciji Blitz Film-a.

 

Pogledajte trejler:

 

 

makonda-tracker