biće napeto

Da li je moguće pobediti NARKO KARTEL? Rat se nastavlja, a vi ga pogledajte u bioskopu

0

Ako pogledate trejler, "Sikario 2: Ratnik" će biti jednako brutalan i živopisan, bez previše ulepšavanja realnosti konstantnog rata američkih organizacija protiv meksičkih narko kartela.

sikario 2
sikario 2foto: promo

Prvi film u Sikario serijalu reditelja Denisa Viljenueve na brutalan nas je način upoznao s ratom protiv trgovine drogom na meksičko-američkoj granici. Od sledeće nedelje u bioskope dolazi drugi deo priče o Sikariju.

 

Benisio Del Toro se vraća kao tajni operativac Alehandro Gillik, a filmski partner mu je ponovno Još Brolin, koji će reprizirati ulogu CIA agenta Meta Gravera. Obojica su uz Emili Blant glumili u originalnom Sikariu iz 2015, a u nastavku će se ponovno naći usred nasilnog rata protiv droge na američko-meksičkoj granici.

 

Meksički narko karteli ovog puta osim droge u Ameriku švercuju i teroriste s ciljem da prouzrokuju haos u američkim gradovima. Gillik i Graver će pokušati da podstaknu sukob između rivalskih kartela kako bi osujetili njihove planove za napade na američkom teritoriju.

 

Belisio del toro u ulozi alehandra
Belisio del toro u ulozi alehandrafoto: promo

Prvi "Sikario" je zaradio 85 miliona dolara, čime je gotovo utrostručio uloženi budžet. Ipak reditelj Denis Viljenueve je odlučio odstupiti od nastavka. Stoga je režija drugog dela Sikario serijala pripala italijanskom reditelju Stefanu Solimi, koji iza sebe ima odlične akcione trilere "A.C.A.B.", "Suburra", i jednako odličnu seriju "Gomorrah".

 

"Sikario 2 : Ratnik" stiže u bioskope 19. avgusta 2018. godine.

 

 

makonda-tracker