Pogledajte

USKORO u bioskopima: Film "Plan bekstva 2" sa Silvestrom Staloneom

0

Godinama nakon što je uspeo izvući se iz zatvora zvanog „Grobnica“, za koji se smatralo da je iz njega nemoguće pobeći, Ray Breslin (Sylvester Stallone) predvodi novi vrhunski tim zaštitnika.

Film 'Plan bekstva
Film "Plan bekstva" foto: promo

Ali kad jedan od njegovih saradnika, hladnokrvni majstor wing chuna Shu (kineska zvezda Xiaoming Huang) nestane  unutar kompjuterizovanog tehnološkog lavirinta užasa poznatog kao Had , gde su zatvorenici primorani da se bore poput zveri – Breslin odluči da se vrati još jednom u zatvor kako bi spasio prijatelja.

 

Plan bekstva 2 obećava svojim gledaocima vrhunsku napetu priču.


Ekskluzivno za medije Silvester Stalone je progovorio o svojim motivima da učestvuje u stvaranju drugo dela filma "Plan bekstva".


Ta ideja da završiš negde zarobljen i pokušavaš se odatle spasiti je zabavna i nalik je igri strategije u kojoj gledaoci mogu da uživaju ,“ izjavio je Stalone. „Na kraju prvog filma moj lik i lik Arnolda Schwarzeneggera uživaju u svojoj slobodi na plaži. Hteo sam da vidim kako će se završiti njkihova priča . Tako da je ovaj nastavak njeno novo poglavlje.“ Prikazujemo i međugeneracijski sukob, a nova, mlađa generacija sad će spoznati koliki je izazov preuzeti na sebe svu odgovornost.

Pored Stalonea u filmu jednu od glavnih uloga tumači i Dejv Batista.

 

 

 

 

makonda-tracker