Rimejk istoimenog filma iz 1987.

Urnebesna komedija "Moj lažni muž" od danas u bioskopima

0

Kompanija MGM snimila je fenomenalnu komediju MOJ LAŽNI MUŽ ( OVERBOARD ) u kojoj se u glavnim ulogama pojavljuju Eugenio Derbez (La Familia P. Luche) i Anna Faris (Mom).

foto: promo
foto: promo

Nakon što Leonardo (Derbez), bogati i zgodni vlasnik jahte doživi nesreću i izgubi pamćenje, postaje meta osvete svoje sekretarice Kejt (Faris) koju je otpustio.

 

MOJ LAŽNI MUŽ je rimejk istoimenog filma iz 1987.

 

U novom filmu, Leonardo je sebični i razmaženi bogataš koji dolazi iz najbogatije meksičke porodice, dok je Kejt samohrana majka koja čisti njegovu luksuznu jahtu. Nakon što bez razloga otpusti i odbije da isplati Kejt , Leonardo pada s jahte u more i završava na obalama Oregona s amnezijom. Kako bi mu se osvetila, Kejt se pojavljuje u bolnici i predstavlja se kao njegova supruga i majka njegove dece, i pronalazi mu posao građevinskog radnika…

 

Osim pomenutih glumaca, u filmu se pojavljuju i Eva Longoria (Desperate Housewives) i John Hannah (Four Weddings and a Funeral). Režirali su ga nagrađivani Rob Greenberg i Bob Fisher, a ovaj film u bioskopima možete da pogledate od danas!

 

 

makonda-tracker