Uskoro

Da li ste raspoloženi za ples i mnogo smeha? Ako jeste, spremite se za španski komediju "Pleši kako mama kaže" (FOTO)

0

Urnebesna španska komedija "Pleši kako mama kaže" ponela je titulu najgledanije ovogodišnje komedije na Pirinejskom poluostrvu.

foto: promo
foto: promo

Špansko ostvarenje reditelja Fernanda Kolomoa postiglo je veliki uspeh na festivalu filmske komedije u Monte Karlu, a upravo je ova filmska poslastica ovenčana nagradom za najbolji film i najbolju žensku ulogu Karmen Maći. 

 

Inspiraciju za svoj 21. film, Fernando Kolomo pronašao je u šou-programu “Španija ima talenat” i nastupu “Las Mamis” (Mamice).

 

Reč je o grupi sredovečnih dama iz katalonskog grada Badalona, koje su nadaleko poznate kao kraljice “uličnog plesa”. Dovoljno je bilo da u ovu istinitu priču o razigranim domaćicama ubaci dašak izmišljene drame po kojoj majka pronalazi sina koga je pre mnogo godina dala na usvajanje i snimanje je moglo da počne.

 

Španska komedija 'Pleši kako mama kaže
Španska komedija "Pleši kako mama kaže"foto: promo

Priča obiluje melodramom – kaže Fernando Kolomo, koji je sa Hoakinom Oristreljom i Jolandom Garsijom Seranom potpisao scenario. Film je osmišljen tako da ima više melodije nego drame jer muzika prevazilazi pozadinu radnje.

 

Uz samu evoluciju snimanja zajedno sa odličnim glumcima došlo je do mešanja žanrova , a komedija je postala neizbežna tako da je sticajem okolnosti nastao feel-good film.

 

foto: promo

Glumačku hemiju čine Karmen Maći i Pako Leon koji su fantastičnu atmosferu preneli iz popularne komične serije “Aida”, u kojoj su igrali čak deset sezona.

 

Urnebesna španska komedija “Pleši kako mama kaže” će premijerno biti prikazana u sredu, 13. juna, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping
Center
sa početkom u 20 časova, dok će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći od 14. juna.

 

 

 

 

makonda-tracker