Uskoro u našim bioskopima

Junski filmski hitovi stižu u bioskope: Ne propustite „Terminal“ i „Doba sutrašnjice“

0

Uzbudljiva letnja filmska sezona uskoro počinje, a pred publikom će se naći originalna i zanimljiva ostvarenja, među kojima je novi film Džejmsa Franka i Brusa Tijerija Čeunga „Doba sutrašnjice“, naučnofantastična akcija sa neverovatnom glumačkom ekipom, kao i noar film „Terminal“ u režiji Vona Stajna, sa Margo Robi u glavnoj ulozi.

foto: Promo
foto: Promo

Ovog puta Džejms Franko, koji je u ulozi glumca-režisera, vodi nas u apokaliptičnu pustaru. Njegov rediteljski debi bio je prošlogodišnji film The Disaster Artist, dok je ovaj projekat potpuno drugačiji i u pitanju je klasičan avanturitički film sa zapletom.

 

U postapokaliptičnom svetu, u kome odavno nema vode i benzina, princ iz oaze kreće u potragu za lekom za bolesnu kraljicu, ali na tom putu, suprotstaviće mu se gospodar rata i njegov robot Aš, što dovodi do smelog putovanja kroz pustinjske pustare.

 

foto: Promo

Franko je takođe jedna od zvezda ovog filma, i tumači poludelog pustahiju poput klasičnih negativaca iz Mad Max filmova. Pored njega, tu su i Mila Jovović, Lusi Lu, Suki Voterhaus, i reperi Snup Dog i Metod Men.

 

Rediteljski prvenac Vona Stajna, film „Terminal“, donosi priču o dvojici plaćenih ubica koji preuzimaju riskantan posao za bogatog, anonimnog klijenta. Oni upoznaju fatalnu ženu Eni, zbog čega su njihovi planovi predodređeni da se promene.

 

foto: Promo

Zajedno sa Margo Robi, u filmu glume Maks Ajrons, Majk Majers i Sajmon Peg, a glumica je spremna da pokaže novi aspekt svog talenta i istovremeno desetine stajlinga u stilu noar.

 

foto: Promo

Čini se da je njen lik u filmu „Terminal“ slične naravi kao Harli Kvin u filmu „Odred otpisanih“ (Suicide squad), no možda će nas ova psihotična i fatalna lepotica ipak iznenaditi.

 

Film „Terminal“ stiže u domaće bioskope 21. juna, dok će se „Doba sutrašnjice“ naći na repertoarima bioskopa širom Srbije od 28. juna.

 

 

makonda-tracker