nagrađujemo čitaoce

Glossy vas vodi u bioskop: Prijavite se i osvojite ulaznice za film Marija Magdalena!

0

Portal Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za projekciju filma Marija Magdalena u bioskopu Cineplexx BIG, u sredu 4. aprila od 18:10h.

foto: promo
foto: promo

Priča Isusa Hrista kroz vekove inspiriše ljude širom sveta, a misterija koja se stvara oko njegovog života intrigira umetnike i naučnike već dva milenijuma.

Tako je i reditelj Gart Dejvis (Lav) na velikom platnu dočarao segment života čoveka za koga se veruje da je sin Božiji, u kome glavnu ulogu ima jedna žena, Marija Magdalena.

 

Film "MARIJA MAGDALENA" (MARY MAGDALENE) na autentičan način prikazuje snažnu i inspirativnu ljudsku priču o jednoj od najmisterioznijih, neshvaćenih duhovnih ličnosti u istoriji čovečanstva. Ovaj biografski film, rađen po motivima iz Biblije, prikazuje Mariju (Runi Mara, dva puta nominovana za Oskara), mladu ženu u potrazi za novim načinom života. Sputana pravilima svog vremena, Marija prkosi svojoj tradicionalnoj porodici i priključuje se novom društvenom pokretu koji predvodi harizmatični Isus iz Nazareta (Hoakin Feniks, tri puta nominovan za Oskara). Ubrzo, ona pronalazi sebe u ovom pokretu i potpuno se posvećuje putovanju koje će je odvesti u Jerusalim.

Film "MARIJA MAGDALENA" od četvrtka 29. marta na redovnim repertoarima bioskopa širom Srbije.

 

Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za projekciju filma Marija Magdalena u bioskopu Cineplexx BIG u sredu 4. aprila u 18:10h.

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime i naziv filma za koji se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

 

makonda-tracker