priča o prijateljstvu i ljubavi

Leo da Vinči i Gaša Šeprtlja na velikom platnu!

0

Nakon dve nedelje u bioskopima nezavisni sinhronizovani crtani film LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA osvaja srca dece i roditelja širom Srbije, sa preko 12000 gledalaca u manje od tri nedelje prikazivanja.

foto: promo
foto: promo

Ukoliko ste propustili ovu genijalnu avanturu, onda je pravo vreme da ovog vikenda posetite bioskope u vašoj blizini. Već od sledeće nedelje nas očekuje urnebesna francuska komedija za sve generacije o čuvenom strip junaku Gaši Šeprtlji, a za ljubitelje sci-fi filma stiže “PROJEKAT: TITAN”.

foto: promo

Nakon što je 10. marta održana premijera filma LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA u bioskopu Cineplexx Delta City, uz dva premijerna prikazivanja, niz kreativnih radionica, druženja sa glumcima, potpisivanje postera, i poklone partnera LEO i njegova družina su nastavili da osvajaju srca dece i roditelja širom Srbije sa preko 12000 gledalaca u manje od tri nedelje prikazivanja. U novom sinhronizovanom crtanom filmu “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” u distribuciji 2i Film uživaćemo u genijalnoj avanturi i upoznati se sa izumima hrabrog Lea i njegove družine. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco), i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša i Marko Marković.

foto: promo

- Ovo je edukativna, zanimljiva priča o prijateljstvu i ljubavi, i jedna velika i ozbiljna avantura. Ono što razlikuje ovaj film od većine ostalih jer je u pitanju nezavisni italijanski film, o jednoj ozbiljnoj istorijskoj figuri. Ovo ostvarenje predstavlja pomak za evropsku kinematografiju. Stoga bi u moru animiranih filmova koji stižu iz Amerike, ovog trenutka trebalo dati prednost evropskom filmu. Zato ne propustite ovu genijalnu avanturu u kojoj Leo i njegova družina ne znaju za granice - rekao je glumac Milan Antonić, koji je pozajmio glas glavnom junaku Leu.

 

Film je na repertoaru ovog vikenda u Cineplexx i Cinestar bioskopima, u Cinema 213 Nikšić, Cadmus Cineplexx, KC Jagodina, KC Kruševac, UK Parobrod Beograd i KC Mladost Futog.

 

 

makonda-tracker