uskoro

“Patuljci sa naslovnih strana” stižu u Kanadu

0

Film "Patuljci sa naslovnih strana" reditelja Milorada Milinkovića posle prikazivanja u Srbiji i regionu, počeće bioskopski život preko okeana.

foto: Promo
foto: Promo

Premijerna projekcija u Torontu, održaće se u nedelju, 4.marta u 19 sati u bioskopu "The Regend Thetre", dok će projekcija u Kičeneru biti održana u petak, 09. marta u 21 sat u dvorani "Princess Twin".

 

U središtu priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda reality programa "Tri minuta slave". U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu.

 

 

makonda-tracker