OD 22.FEBRUARA

Nova komedija puna urnebesnih scena: U bioskope stiže film Noćne igre (FOTO)

0

Ekipa koja nam je donela film Kako se rešiti šefa, zaslužna je i za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu događati neverovatne stvari.

foto: Promo
foto: Promo

Noćne igre je komedija sa svežim stilom ; od prve do poslednje scene je snimljena kao akcioni triler, puna urnebesnih scena, napetosti i adrenalina.
Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovno sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i beg od svakodnevnih briga, sve dok jedne noći ne svedoče događaju koji će im promeniti život.


Maks i Eni, svake večeri organizuju druženja uz igranje društvenih igara. Prilikom organizovanja jedne od ovih večeri stvar u svoje ruke uzima Bruks, harizmatični brat. Neko od igrača će biti otet, u igri su lažni otmičari, lažni policajci ili sve to nije igra? ​U rešavanju zagonetki naizgled idilična noć igre će se pretvoriti u pravi haos iz kojeg se ne vidi izlaz. Nema pravila, nema saveta; i niko ne zna ko je i šta je na kocki.

 

foto: Promo

Uz Batemena, McAdams i Chandlera u filmu ćemo gledati Bilija Magnusena, Šeron Horgan, Lamornea Morisa, Keli Bunburi, Džesija Plemonsa, Denija Hustona, Čelzi Pereti. Scenario potpisuje Mark Perez.

 

Noćne igre, u distribuciji Blitza, u svim bioskopima pogledajte od 22. februara.
Premijera filma „Noćne igre“ održaće se u okviru manifestacije Comedy Night u bioskopima Cineplexx. Neposredno pred početak filma imaćete priliku da u svim Cineplexx bioskopima uživate u nastupima naših najopznatijih stand-up komičara.

 

 

makonda-tracker