Završeno snimanje filma The Box

0
Rediteljka Andrijana Stojković završila je snimanje filma The Box koji je rađen po istoimenoj knjizi Slavoljuba Stankovića

Filmska ekipa predvođena našom mladom rediteljkom, kao i poznatim direktorom fotografije Dušanom Joksimovićem, završila je snimanje ovog dugo očekivanog filma, a publika će moći da ga vidi na filmskom platnu od januara 2011. godine.

Scenario, čiji su autori Andrijana Stojković i pisac Slavoljub Stanković, već je dobio nekoliko prestižnih evropskih nagrada za razvoj projekta kao i zvaničnu podršku Ministarstva kulture i Filmskog centra Srbije.

Glavne uloge u filmu igraju mladi srpski glumci Ivan Đorđević, Marko Janketić i Slobodan Negić, a važne role imaju i Srđan Todorović, Goran Radaković, pisac Slavoljub Stanković, kao i dvadesetak inostranih glumaca.

The Box je prvi i jedini film na svetu o pakovanju. Priča je bazirana na istinitim događajima. Glavni junaci su tri mladića, koji početkom devedesetih pakuju diplomate u Beogradu. Prateći sudbine ova tri pakera i njihove doživljaje na pakovanjima, mi upoznajemo način života u ambasadama, ali i živote mladih ljudi u Beogradu.

Muziku za film The Box komponovala je grupa poznatih beogradskih muzičara: Milorad Ristić Miki, Vladimir Kolarić Kole, Dejan Utvar i Nikola Berček Bubi. Producent je bio Boris Mladenović.

 

 

makonda-tracker