osvojili publiki širom evrope

Film “Patuljci sa naslovnih strana” premijerno u Austriji i Nemačkoj

0

Film "Patuljci sa naslovnih strana" reditelja Milorada Milinkovića trenutno se prikazuje u domaćim bioskopima, a priča koja je inspirisana sadašnjim vremenom i stanjem u društvu, i naravno popularnim rijaliti formatima, naći će put i do publike u Austriji i Nemačkoj.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Premijerna projekcija u Beču, održaće se u petak, 2. februara u bioskopu UCI Kinowelt Millennium City, sa početkom u 20 časova, a svečanoj premijeri prisustvovaće članovi filmske ekipe.

 

foto: Promo

Premijerna projekcija u Beču, održaće se u petak, 2. februara u bioskopu UCI Kinowelt Millennium City, sa početkom u 20 časova, a svečanoj premijeri prisustvovaće članovi filmske ekipe. Dva dana kasnije, nova komedija reditelja Milorada Milinkovića (Mrtav ladan, Čitulja za Eskobara) naći će se na repertoaru bioskopa Cineplexx u čak četiri grada, Gracu, Salcburgu, Lincu i Insbruku, u terminu od 18 časova. Prve projekcije u Nemačkoj zakazane su za 4. februar u 17 sati u bioskopima UCI Kinowelt u Diseldorfu, Hamburgu i Bohumu. Film se prikazuje u orginalnoj verziji, na srpskom jeziku, sa nemačkim titlom. Ulaznice za projekcije u Nemačkoj mogu se kupiti
online putem sledećih linkova: HAMBURG, 4. februar u 17:00h UCI Kinowelt Wandsbek (Hamburg) DISELDORF, 4. februar u 17:00h UCI Kinowelt Düsseldorf BOHUM, 4. februar u 17:00h UCI Kinowelt Ruhr Park (Bochum)

U središtu filmske priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda reality programa koji se zove "Tri minuta slave". U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa.

 

foto: Promo

Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravoreality
program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu.

 

makonda-tracker