National Geographic potvrdio

Nastavlja se Priča o bogu s Morganom Frimenom

0

National Geographic je potvrdio da je odobreno snimanje treće sezone hit serije nominovane za nagradu "Emi" – "Priča o bogu s Morganom Frimenom", koja je dosad bila nazivana fascinantnom i prosvetljujućom.

foto: Promo
foto: Promo

National Geographic je, takođe, potpisao partnerstvo s Revelations Entertainment.

 

Od izvršnih producenata Morgana Frimena, Lori Makriri i Džejmsa Jangera iz Revelations Entertainment, serija je pri premijernom prikazivanju bila najgledaniji program National Geographic kanala ikad u SAD. Godine 2017. National Geographic je proširio priznatu franšizu predstavivši "Priču o nama s Morganom Frimenom", novu seriju o tome kako su čovečanstvo oblikovale neke fundamentalne sile koje nas sve spajaju.

 

National Geographic je takođe potpisao ekskluzivno partnerstvo s kompanijom Revelations Entertainment s idejom da se franšiza još više proširi, tako što će biti snimljeni novi inspirativni i informativni programi.

Drago nam je što širimo naše partnerstvo sa Morganom, Lori, Džejmsom i čitavom ekipom Revelations Entertainmenta na još jednoj sezoni Priče o bogu", rekao je Tim Pastore, glavni urednik dramskog programa i produkcije. "Naši gledaoci širom sveta do sada su sjajno reagovali na ovu seriju i jedva čekamo da vidimo kuda će nas ekipa sada odvesti."

Kao i National Geographic, ponosimo se što angažujemo našu publiku i bavimo se programom koji istražuje istinu i utiče na društvo" rekli su direktorka Revelations-a Makriri i generalni direktor Frimen. "Pošto delimo istu viziju, partnerstvo će savršeno funkcionisati i uzbuđeni smo zbog budućih projekata."

Treća sezona serije ponovo će pratiti glumca oskarovca Frimena na putovanjima po svetu gde otkriva moć religije i način na koji ona utiče na naše živote. Frimen će putovati u svete gradove i razgovarati sa verskim vođama, naučnicima, istoričarima i arheolozima, ne bi li pokušao da rasvetli neka pitanja o božanskom, koja su nas mučila od postanka. Svaka epizoda baviće se različitim temama.

 

U prve dve sezone Frimen je putovao u Jerusalim do Zida plača, drveta bodi u Indiji, majanskih hramova u Gvatemali, egipatskih piramida, kao i u Novi Meksiko da bi video drevne rituale Navaho Indijanaca i do obala reke Gang.

Istraživao je pitanja poput stvaranja, uskrsnuća, života posle smrti i apokalipse, sve u pokušaju da pokrene dijalog o vrednostima i idejama, kao i da bi otkrio sve sličnosti između različitih vera i kultura.

 

foto: Promo

"Priča o bogu s Morganom Frimenom" biće prikazana 2019. godine na kanalu National Geographic, u 172 države i na 43 jezika.

makonda-tracker