foto

Dunkirk stigao u bioskope: Specijalni gosti i brojne poznate ličnosti prošetale crvenim tepihom na premijmeri svetskog hita

0

Sinoć je premijerno u svim bioskopima Cineplexx prikazana čuvena ratna drama „Dunkirk“.

foto: promo
foto: promo

Na jedno veče, Beograd je postao deo događaja koji je oblikovao naš svet, a specijalnim crvenim tepihom ispred bioskopa Cineplexx BIG Beograd prošetale su brojne poznate ličnosti iz sveta glume: Dragan Vujić Vujke, Bojan Perić, Radovan Vujović, Nikola Šurbanović; sveta muzike i televizije: Dragana Jugović Del Monako, Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Boško Jakovljević, kao i sportisti: Ivana Maksimović, Danilo Anđušić, Milica Dabović, koji su uživali u neverovatno uzbudljivoj drami u najmodernijem bioskopu u gradu.

 

Poznati režiser Kristofer Nolan, poznat po neverovatnim filmskim produkcijama, koristio je za ovo ostvarenje najsofisticiraniju tehniku, koja je zahvaljujući laserskoj tehnologiji prikazivanja filmova i najsavremenijem sistemu JBL ozvučenja u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, posetiocima dočarala svu emociju ove epske drame na najbolji mogući način.

Na premijeri nisu izostali ni vojnici u savezničkim uniformama, koji su dočarali svečanu srpsku premijeru i fotografisali se sa posetiocima. Brojna iznenađenja i nagrade su dočekale one najsrećnije, a svi su uživali u impresivnoj drami iz Drugog svetskog rata u toploj atmosferi modernog bioskopa Cineplexx.

1 / 9 Foto: promo

Radnja drame se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Denkerk 1940. godine. Priča prati vojnike savezničkih snaga iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su odsečeni i opkoljeni od strane nemačke vojske za vreme bitke za Francusku. U doba krize i uništenja, opstanak je pobeda... Tokom evakuacije savezničkih snaga tada, spašeno je skoro 400.000 vojnika.

 

Glavne uloge u ovom filmu tumače: Tom Hardi, Kilijan Merfi, Kenet Brana i Džejms Darsi.

 

„Dunkirk“ je od danas na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx, u distribuciji Blitz film distributerske kuće.

makonda-tracker