Kuda za novu

U Novu godinu bez narodnjaka: 15 koncerata za ljubitelje rok i tehno muzike

0
Da proslava najočekivanije i najduže noći u godini ne mora da bude uz kafanski melos potvrdila je i bogata ponuda koncerata i klubskih dešavanja koje Beograd nudi za doček Nove 2017. godine.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zagrevanje za Veliki događaj počinje čitavih nedelju dana ranije, dok će poslednja nedelja decembra proteći u znaku rok, pop i tehno nastupa domaćih i stranih izvođača koji obećavaju lud provod.

Predstavljamo vam 15 koncerata koje morate da čekirate u novogodišnjoj nedelji:

1. Maske, muzika i lud provod

Ludu završnicu godine otpočeće tradicionalni prednovogodišnji maskenbal Kluba studenata tehnike, koji ove godine nosi naziv Alter ego, i na kome će, 24. decembra, posetioci moći da uživaju u nastupima grupa Atheist Rap, Sevdah Baby u pratnji Djixx, Zoster i benda Iskaz
 

foto: Profimedia

2. Nezaboravni tonovi

Svoj tradicionalni dupli koncert održaće i muzićar Nikola Vranjković. Nekadašnji frontmen sad već legendarnog sastava Block out i ove godine će izaći pred Beogradsku publiku, i to u dva termina, 28. i 29. decembra u Domu omladine Beograd. Svi koji su ovog fenomenalnog umetnika čuli, reći će vam da je ovo jedan od koncerata koji nikako ne smete da propustite.
 

foto: Maja Kujundžić
makonda-tracker