Nagrade za najgledanije i najbolje

Tradicionalna manifestacija dodele nagrada kompanije Novosti održana je danas u Aero klubu.
0
1 / 9 Foto: Vladimir Šporčić

Prema istraživanju agencije Corporate communication center, kojim je obuhvaćeno 18. 000 ispitanika iz 20 gradova Srbije, najgledaniji informativni program je Dnevnik 2 RTS 1. Nagrade za najgledaniji filmski i sportski program pripale su redakciji zabavnog programa RTS, a nagrada za najgledaniji kviz emisiji Slagalica. Serija sa najviše glasova je Selo gori a baba se češlja. RTV Pink pripale su nagrade za najgledaniji zabavno-muzički program (Grand Show) i talk-show program (Ami G Show). Za najupečatljivije muško TV lice nagradu je dobio Ognjen Amidžić (RTV Pink) , a za žensko Jovana Janković (RTS). Nagrada za najgledaniju dokumentarnu emisiju pripala je redakciji filmskog i serijskog programa RTV B92 za emisiju Nacionalna geografija.

Bebi Dol proglašena je za miss lapsus, voditelj Živorad Nikolić dobio je priznanje Dušan Duda Timotijević, glumica Nada Šargin osvojila je nagradu Zoran Radmilović, a Bojan Žirović nagradu za epizodnu ulogu na Sterijinom pozorju.

Večernje novosti i dodatak TV novosti dodelili su plaketu za Najboljeg medijskog partnera u 2009. godini Radio-televiziji Studio B.

Jovana Vukić

makonda-tracker