Teleton za fiskulturne sale u Srbiji

0
Sportisti, pevači, glumci i voditelji ponovo učestvuju u dobrotvornoj akciji kako bi prikupili sredstva za fiskulturne sale u Srbiji
foto: promo
foto: promo

Dobrotvorna akcija Teleton, koju i ove godine organizuje Radio-televizija Srbije u saradnji sa Narodnom kancelarijom predsednika Republike i Raiffeisen bankom, a uz podršku Ministarstva prosvete, održaće se u nedelju, šestog decembra sa početkom u 21 čas uz direktan TV prenos iz studija 8 i 9 na Prvom programu.

Cilj akcije je opremanje fiskulturnih sala u osnovnim školama u Srbiji. Namera organizatora je da uz pomoć kompanija i pojedinaca opreme fiskulturne sale u 30 opština u Srbiji.

Teleton je osmišljen kao kontakt šou-program u kojem učestvuju poznate ličnosti (glumci, muzičari, sportisti, itd.) i odgovaraju na telefonske pozive gledalaca. Emisiju čine i muzičke numere, razgovori, uključenja gledalaca, kao i prilozi iz osnovnih škola kojima je pomoć upućena. Svaki poziv ili SMS poruka su donacija.

Gosti u ovogodišnjem Teletonu biće: Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Vlado Georgiev, Momčilo Bajagić Bajaga, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević, Marko Kon, Mina Lazarević, Željko Joksimović, Miroslav Ilić, Merima Njegomir, Ana Bekuta, Bane Trifunović, Srđan Miletić, Bojana Stefanović, grupe Regina, Legende i S.A.R.S, sportisti Nemanja Bjelica, Miroslav Radujica, Andrija Prlainović, Nikola Rađen, Radoslav Petrović i Dejan Lekić.

Voditelji programa su Jovana Janković, Dušica Spasić i Dejan Pantelić.

makonda-tracker