KULTURA

Predstava njujorške trupe Complexions još jednom u Beogradu!

0
Zbog velikog interesovanja publike za predstavu njujorške trupe Complexions, koja je na programu 29. marta u Pozorištu na Terazijama, a u okviru 13. Beogradskog festivala igre, organizatori su dodali još jedan termin izvođenja.
Istu predstavu, beogradska publika će moći da pogleda i prethodnog dana, odnosno 28. marta na istoj sceni, sa početkom u 21h.


Savršena tela čine savršene stvari jedan je od naslova u Njujork Tajmsu, koji se vezuje za njujoršku trupu Complexions i verovatno je najbolje i definiše. Snažni, visoki, mahom crni igrači, donose neponovljivu energiju i oluju tehničkih bravura. Trupa koja postoji skoro tri decenije i oduševljava publiku najvećih pozorišta u svetu, po prvi put nastupa u našem regionu sa programom koji obećava fantastičnu zabavu.

Koreografe i direktore ove trupe, Dvajta Rodena i Dezmonda Ričardsona najšira javnost poznaje zahvaljujući brojnim američkim filmovima, kao partnere Dijane Višnjeve, ali i kao umetnike koji su kreirali za Prinsa, Lenija Kravica ili Patrika Svejzija.


13. Beogradski festival igre održaće se od 19. marta do 10. aprila, 2016. godine.
makonda-tracker