Story proslavio četvrti rođendan najglamuroznijom žurkom u zemlji

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Zorana

29-09-2009 19:07h
Cestitam! Obozavam da citam Story

Mackica

29-09-2009 21:12h
Svaka cast! Srecan rodjendan najboljem magazinu!

maja84

30-09-2009 23:07h
sve najbolje, pa da docekamo 404.rodjendan zajedno!!!

jelena bg

01-10-2009 11:08h
Vlada Georgijev je bio najlepsi i najprirodniji,radila sam tamo te veceri.Super je bio party samo su mnogi isfolirani.Srecno Story!

REALISTA

01-10-2009 17:55h
Zasto ste takvi? JK je vodila 3 dana i odjednom Natasa je tu za petama.Ljudi s JK ne moze niko sto se tice oblacenja, svjesni ste toga ali vam je miljenica Natasa koja na spotovima izgleda kao neko dijete..Strasno ste me razocarali, a dobro znate da vas pola ljudi, mladih, posjecuje upravo zbog JEDNE I JEDINE JELENE KARLEUŠE!

Sandra

01-10-2009 15:32h
Svaka cast!Stvarno ste neprevazidjeni!Zelim vam da slavite jos puno,puno godina i da nam jos dugo ulepsavate dane divnim tekstovima i pricama!

Karolina

02-10-2009 20:07h
Cestitam! Obozavam Story i redovno ga citam. Natasa Bekvalac i Danilo Ikodinovic su prekrasan par, oboje izgledaju fantasticno, kao princeza i princ. Naravno i Ana Nikolic izgleda fenomenalno a sa svojom jacom polovinom naprosto blista. Jelena Karleusa svaka cast. Super se je obukla a jos bolje izgleda. Naravno da ne zaboravim ostale muskarce kao sto je Vlado Georgiev i on odlicno izgleda. Srbi su najljepsi narod na Balkanu i zaista imaju stila sto se tice oblacenja. Samo mi je ona Nikolina Pisek suvisna. Nije losa haljina ona izgleda okej ali previse umjetno. Ona uopste tamo ne pripada. Sorry! Pozdrav za Story!

maki

03-10-2009 00:27h
super ste samo tako nastavite...

marija

03-10-2009 19:38h
JK neprevazidjena, Natasa blistala u prelepoj haljini, obe harizmaticne, a ostali nista posebno...E da, a Jeleni Tomasevic haljina uzasno stoji, ta devojka nema harizmu i sta god da obuce slab je utisak!

Boban

04-10-2009 20:32h
Vidim jako dobra žurka... u stilu Storya svaka čast...
A one gluposti sa helikopterima zaista neću da komentarišem...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: