Story proslavio četvrti rođendan najglamuroznijom žurkom u zemlji

Magazin Story proslavio je 28. septembra 2009. svoj četvrti rođendan najglamuroznijom žurkom u Srbiji. Četvrti Story Celebrities Only Party okupio je sve poznate zvanice iz sveta muzike, filma, sporta, mode, televizije i javnog života u dosad neviđenom ambijen
10
1 / 9 Foto: Story Tim

Već od 21 čas poznate zvanice stupile su na Story-jev crveni tepih. U narednih sat vremena najdužim crvenom tepihom u zemlji prošetali su Ana Nikolić, Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović, Vlado Georgiev, Nikolina Pišek, Hari Mata Hari, Verica Rakočević, Rada Manojlović, Slavica Ćukteraš, Đule Van Gogh, Ana Stanić, Boško Janković, Jelena Tomašević, Ognjen i Milica Amidžić, brojni muzičari, glumci, kreatori i modeli, TV voditelji, fudbaleri... Prvi put nakon porođaja na jednom javnom događaju pojavila se i Jelena Karleuša, a poseban kuriozitet predstavlja podatak da je na party došla – helikopterom!

Nakon što su sve zvanice ušle u glavni prostor žurke, koji je predstavljao svojevrsnu šetnju po oblacima između sedam grehova koji su ove noći bili dopušteni i oprošteni, prisutne je pozdravila glavna i odgovorna urednica Beba Dragić, zahvalivši se svima na prisustvu i saradnji tokom prethodne, najuspešnije, Story godine. Uz muziku Loko benda Story-jev rođendanski party je potrajao do sitnih jutarnjih sati. Glavna urednica je, inače, označila i početak online glasanja za najstilizovaniju zvanicu na crvenom tepihu, koji se nadovezao na prvi live prenos Story-jeve žurke.

Posetioci sajta www.story.rs biće u prilici da do četvrtka, prvog oktobra, izaberu najbolje odevenu ličnost, koja će dobiti vrednu nagradu. Pobednika, kao i detaljan izveštaj sa svim fotografijama sa ekskluzivne zabave, čitaoci Story-ja pronaćiće u specijalnom dodatku narednog broja magazina, koji je na kioscima od šestog oktobra!

makonda-tracker