Dobrotvorna karting trka Krug prijatelja

U četvrtak, 24. septembra 2009. sa početkom u 13 časova održana je Dobrotvorna karting trka poznatih ličnosti Krug prijatelja u Autokomerc Karting Centru - Aerodrom
0
1 / 5 Foto: Promo

U zajedničkoj akciji Dobrotvornog fonda Katarina Rebrača i Autokomerc Karting Centra podršku su pružile kompanije MTS, Astra Zeneca, Stav Samsung, S Medija, Lava Bar, Coca Cola Hellenic i Jana Travel agencija. Cilj manifestacije je solidarnost u borbi protiv raka dojke i prikupljanje sredstava za adaptaciju i sanaciju postojećih ginekoloških ambulanti širom Srbije i samim tim poboljšanje uslova pregleda i lečenja raka dojke.

Javne ličnosti su i ovaj put dale podršku Dobrotvornom Fondu, a među njima su bili: Miloš Milovanović, Miki Perić, Acko Đorđević, Jelena Blečić, Željko Vasić, Ivana Selakov, Darko Radovanović, Aleksandar Karađorđević i Dragan Jokić. Sačinjeno je pet timova, koji su se naticali za simboličnu nagradu. Najbolje vreme i pobedu ostvario je tim S Medija. Gosti manifestacije Krug prijatelja bili su brojne ličnosti iz javnog života, novinari i prijatelji Fonda.

Krug prijatelja je prva u nizu manifestacija kojom će Fond obeležiti oktobar, međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

Fond će 28. septembra u Ušće Shopping Centru započeti projekat Pink Ribbon Shopping Month, koji će trajati do kraja meseca, u saradnji sa Fondacijom NJ.K.V. Princeze Katarine, Ministarstvom zdravlja, Gradskim sekretarijatom za zdravlje, Ušće Shopping centrom i medijskom kućom B92.

makonda-tracker