Story Awards 2009

1
Čitaoci sajta magazina Story nakon dvanaest dana glasanja odlučili su koje su javne ličnosti zaslužile da dobiju Story Awards, a priznanja su dodeljena u Pozorištu na Terazijama na svečanoj gala večeri

Sinoć je u Pozorištu na Terazijama održana svečana dodela priznanja Story Awards, koje magazin Story dodeljuje javnim ličnostima u devet kategorija: Zvezda u usponu, Stilska transformacija, Najharizmatičniji muškarac, Humanitarni potez godine, Najlepša ljubavna priča, Najromantičnije venčanje, Najdirljivija priča, Najharizmatičnija žena i Zadivljujuća životna priča. Crvenim tepihom prodefilovale su brojne poznate ličnosti, koje su do sada imale posebnu saradnju sa magazinom Story, kao i veliki broj poslovnih partnera kompanije Adria Media Serbia, izavača vodećeg srpskog celebrity magazina.

Nagradu za zvezdu u usponu dobila je mlada pevačica Grand produkcije Rada Manojlović, a priznanje joj je uručila glavna i odgovorna urednica magazina Story Beba Dragić. Poznata kreatorka Verica Rakočević uručila je nagradu za najzapaženiju stilsku transformaciju voditeljki Jovani Janković, a Marija Kilibarda predala je nagradu najharizmatičnijem muškarcu Draganu Nikoliću. Priznanje za humanitarni potez godine osvojila je folk pevačica Seka Aleksić, a uručio je voditelj Ivan Zeljković. Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić dodelili su nagradu za najlepšu ljubavnu priču Jeleni Tomašević i Ivanu Bosiljčiću. S obzirom na to da je imala nedoložne obaveze u Turskoj, Emina Jahović se za nagradu za najlepše venčanje zahvalila putem video linka. Pop pevačica Goca Tržan uručila je nagradu za najdirljiviju priču svojoj koleginici Nataši Bekvalac. Boško Jakovljević proglasio je da je nagradu za najharizmatičniju ženu osvojila glumica Nataša Ninković, koja je zakasnila na ceremoniju dodele, jer je igrala predstavu na Nušićevim danima u Smederevu. Voditelj Slavko Beleslin zatvorio je manifestaciju uručivši Mileni Dravić nagradu za zadivljujuću životnu priču. Nakon ceremonije, gosti magazina Story zabavili su se na koktelu u foajeu pozorišta.

Ksenija Konić

TAGOVI: Story Awards
makonda-tracker