Svi na pod u Mikser Hausu

0
Beogradska grupa Svi na pod, koja je svoj prvi album Prvi objavila pod etiketom Mikser Music nastupiće 27. juna u Mikser Hausu. Ovim nastupom simbolično će biti zatvorena letnja koncertna sezona Mikser Hausa.
Svi na pod, Sagor Mešković foto
Svi na pod, Sagor Mešković foto

Pored publici dobro poznatih hitova, Svi na pod će  izvesti i aktuelni singl Zlatne spirale, čiji je spot naišao na odlične reakcije publike i koji ima već pet remiksa.

Spot za singl Zlatne spirale je pušten u etar krajem maja i treći je po redu u proteklih šest meseci.

- Radujemo se što ćemo nastupiti u Mikser kući, jer nas za Mikser vežu trenuci koji su veoma važni za bend. Jedan od prvih većih nastupa je bio upravo na Mikser festivalu. Za Mikser etiketu je izašao i naš Prvi album, tako da ovaj koncert isčekujemo sa mnogo uzbuđenja - govore članovi benda.

Bend čine veoma iskusni muzičari, Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić. Svi na pod su poznati po žanrovskoj raznolikosti i veoma energičnim nastupima.

- Trudimo se da naši koncerti budu uvek za korak ispred studijskih radova, zato i koristimo razne semplere, efektore, sintisajzere... Ipak, uvek insistiramo na potpuno živom i slobodnom nastupu - ističu ovi muzičari.

Ulaznice za koncert grupe Svi na pod mogu se kupiti u pretprodaji u Mikser Hausu i svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara.

makonda-tracker