DJ Claptone na proslavi trećeg rođendana disko bara Mladost

0
Jedan od trenutno najaktulenijih umetnika sa nemačke dip haus scene, DJ Claptone biće glavna zvezda proslave trećeg rođendana disko bara Mladost, koji će ove nedelje biti obeležen sa tri žurke.
DJ Claptone. foto promo
DJ Claptone. foto promo

Claptone, koji nastupa u četvrtak, 23. maja, dolazi sa etikete Exploited i njegove numere Wrong, No eyes i Good to you, Night On Fire prirasle su za srce svim iskrenim ljubteljima dip hausa. Ipak, proboj ovog momka na sceni dosta je pomogla i prošlogodišnja traka Cream koja je istog trenutka postala hit i napravila pravi ršum na portalima Beatport i RA. Poznat je po tome što na svojim nastupima nosi masku, a njegov zvuk se opisuje kao dubok i ošamućen, sa dozom melanholije koja je protkana sočnim fankom.

U četvrtak sa Claptone-om nastupaju i Fakir i Nexie, dok je dan kasnije maratonski parti na kome će nastupiti čak osam izvođača. Za pultom će biti Daniel Čehranov, Dusan Kačarević, Tijana T & Maja Uzelac, Vlada Eye, Dejan Milicević, Vuk Smiljanić & Kid Kimi.

U subotu za DJ pultom Mladosti biće Mr. Iv, Peca, Discoshljaker, Milosh Bross, Sale Radosavljević Groovyman, Ales Peppe & Cojke.

Sto najvernijih fanova Mladosti dobiće besplatne karte za nastup gosta iz Nemačke, a prijavljivanje se može obaviti preko FB starnice https://www.facebook.com/groups/diskobarmladost/?fref=ts ili u baru Ludost. U petak i subotu je ulaz slobodan.

makonda-tracker