Story Party Celebrities Only 2012: Provod poznatih

0
Rada Manojlović, Nina Janković, Igor Lazić i Ana i Nikola Rađen vam otkrivaju kako su se proveli na Story Party Celebrities Only 2012. u hotelu Metropol
Rada Manojlović, foto: Story press
Rada Manojlović, foto: Story press

Rada Manojlović:
- Na žurku sam došla pravo iz Sarajeva gde sam snimala spot. Bila sam poprilično umorna, ali najekstravagantniji dogašaj u zemlji, kao ni do sada, nisam smela da propustim.

Nina Janković:

- Kasnila sam na žurku zbog gostovanja u jednoj emisiji, ali uprkos tome provela sam se divno. Čim sam stigla, odmah sam zaigrala sa kolegama sa klase i sa članovima Story tima. Trenutak koji ću dugo pamtiti jeste onaj kada je na binu izašla pevačica Bojana Stamenov koja me je još jednom oduševila svojim neverovatnim vokalom i energijom koju poseduje.

Igor Lazić Niggor:

- Moja devojka i ja ostali smo među poslednjima na vašem partyju i moram da kažem ove godina zabava vam je bila najbolja do sada. Za našim stolom okupilo se provereno društvo, tako da drugačije i nije moglo da bude.

Ana i Nikola Rađen:

- Došli smo među poslednjima, ali smo poput pravih domaćina ostali do kraja da slavimo sa članovima vaše redakcije. Bilo je ludo i nezaboravno kao i uvek. Uživeli smo u šampanjcu i odličnoj atmosferi.

 

makonda-tracker