JDX Backstage – oaza usred Exita

0
Tokom četiri festivalska dana, JDX Backstage bio je jedna od omiljenih destinacija za sve posetioce Exita. JDX je tokom cele večeri i noći bio prepun gostiju koje je privlačila udobnost i specijalna atmosfera ove oaze usred festivala.

Već pre samog otvaranja, ove godine se registrovalo pet puta više ljudi u odnosu na prethodno leto, a muzički program bio je znatno bogatiji i raznovrsniji.

Pored muzike, JDX Backstage je nudio još mnogo opcija za zabavljanje, igranje i druženje, te su se posetioci redovno takmičili svirajući Guitar Hero, igrajući Black Jack, stoni fudbal i još nekoliko igara inspirisanih Džekom Denijelom, čovekom koji je bio istinski ljubitelj muzike, zabave i najkvalitetnijeg viskija.

Prvog dana super domaćin JDX-a bio je Galeb Nikačević, zvezda regionalnog MTV-a i popularni tviteraš koji je organizovao svoju tweetup zabavu.

Muzički program prvog dana otvorio je beogradski bend Autopark, da bi nastavili DJ-evi Vlada Janjić, Jasmina i ženski duo G Hit. Doživljaj spektakularnog vatrometa bio je najuzbudljivi u JDX-u gde je DJ Flip tačno u ponoć pustio čuvenu orkestraciju iz filma Star Wars na sveopšte oduševljenje svih gostiju.

Drugi dan počeo je uz specijalne Jack goste, američko-švajcarski bend The Dandies koji je publika ekskluzivno mogla da čuje pre početka njihove prve velike svetske turneje.

Nakon njih nastavilo se u afričkim ritmovima koje su puštali Niče i Zoe Kida iz Zemlje Gruva. Zoe je bila i domaćica drugog dana koji je provela slikajući se za magazine, editorijale i razgovarajući sa novinarima.

Ostatak večeri bio je prepušten ženama DJ-evima. Ana Konjović se pokazala kao prava mlada zvezda u usponu, a njen premijerni DJ set potpuno je oduševio publiku JDX-a.

Za njom su nastavile Tijana Kabić i Maja Uzelac, koja se jedva odbranila od svojih obožavatelja tokom svog seta.

Trećeg dana, super domaćini su bili Ivon Jafali i Goran Jevtić kojima su se pridružile kolege Katarina Žutić, Nataša Marković i Aleksandra Janković da bi napravili najluđi provod u JDX-u.

Bend Lira Vega započeo je program ove večeri pred mnogobrojnom publikom, a nastavili su DJ-evi Jung B, Petko i Marko Nastić koji je sa Markom Milosavljevićem završio veče u spektakularnom stilu.

Gosti Jack-a su uživali do poslednjeg momenta i molili za još jednu pesmu.

Poslednje večeri, Jack žurku su pravile Una Senić i Aida Alilović.

Bend Jarboli održao je mini koncert za najvernije fanove tačno u zalazak sunca, a najveći hit večeri bio je Nenad Marković koji je nastupio pod pseudonimom 33-10-3402, a slušale su ga i zvezde sa Dance arene Jamie Jones i Damian Lazarus koji su sve do svog nastupa ostali u JDX-u!

Svi gosti poneli su sa sobom nezaboravne momente u JDX bekstejdžu, ali pored zabave učestvovali su i u dobrotvornoj akciji skupljanja sredstava za centar za decu ometenu u razvoju u Sremčici. Od svakog prodatog Jack Daniel’s-a prilog odlazi u ove svrhe.

 

 

makonda-tracker