DIZNIJEV SPEKTAKL

ČAROLIJA NA LEDU: Disney On Ice stiže u Beograd od 1. do 3. novembra!

0

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu!

foto: promo
foto: promo

 

Avantura prelazi sve granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra 2019. i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni: u petak 1. novembra u 19 časova, u subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova i u nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

 

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”.

 

foto: promo

Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

 

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada Disney On Ice Čarolija na ledu stigne u Beograd!

 

foto: promo

Karte za šou Disney On Ice Čarolija na ledu u prodaji su od 17. aprila. Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1000 do 4500 dinara i to:

 

foto: promo

Za petak 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1000, 1300, 1700, 2200, 2600 i 3750 dinara. Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1250, 1500, 1900, 2500, 2900 i 4500 dinara. Od 1. septembra specijalne pogodnosti prilikom kupovine – “Porodičnih paketa” - za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%, za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%. Popust ne važi za karte u VIP parteru.

 

Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Shopping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!

 

Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

 

 

makonda-tracker