NOVA GODINA OTMENO!

DOČEK NOVE 2019. GODINE U SAVA CENTRU: KLASIKA, BLUZ-ROK, EVERGRIN!

0

Besplatne ulaznice već se mogu preuzeti na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i Kolarčeve zadužbine. Jedna osoba može uzeti najviše dve ulaznice.

foto: Promo
foto: Promo

U okviru manifestacije Beogradska zima 2018/19. i ove godine biće organizovan program NOVA GODINA “OTMENO” u Sava centru. Nastavlja se omiljena tradicija Beograđana, besplatan doček Nove godine u kojem će 31. decembra 2018. učestvovati oko 160 izvođača. Ova čarobna novogodišnja noć namenjena je svim sugrađanima i gostima Beograda, koji žele drugačije da je provedu.

 

U Velikoj dvorani Sava centra publika će slušati hitove klasične muzike u izvođenju vrsnih domaćih muzičara, kojima će se po prvi put pridružiti i ekskluzivni gosti iz inostranstva. Glavna zvezda večeri biće sopran Elena Mosuk, čuvena zvezda Milanske Skale i najpoznatijih evropskih operskih scena, koja će nastupati uz naš poznati orkestar Camerata Sebica, uz poznatog evropskog dirigenta Kristofa Hebajzena i našu Vesnu Šouc.

 

Specijalni gost biće Nikita Vlasov, iz Moskve, fantastični virtuoz na klasičnoj harmonici. Nastupiće, takođe, i naš poznati gitarista Aleksandar Hadžiđorđević. Program će, kao i prethodnih godina, otvoriti nastup mladih muzičara: Dečja filharmonija će pod dirigentskom palicom Ljubiše Jovanovića izvesti deo svog atraktivnog repertoara, koji obuhvata dela od Baha preko Mocarta do Bizea.

 

Na sceni u foajeu ispred Velike sale publika će uživati uz bluz rok program popularnog muzičara Nikole Pejakovića Kolje.

 

DOBRODOŠLI!

 

 

makonda-tracker