Lena Bogdanović na MTV žurci

Povodom kraja prve sezone emisije Ukus Poznatih koja se emituje na regionalnom MTV-u organizovana je žurka u galeriji Supermarket na kojoj su se okupili muzičari, sportisti, glumci i umetnici sa prostora bivše Jugoslavije
0
1 / 5

Među brojnim zvanicama bili su gosti prve sezone emisije poput beogradske glumice Lene Bogdanović, DJ-a i producenta Marka Nastića, dizajnera Slavimira Stojanovića, manekenke i voditeljke Anđelije Vujovuć i mnogi drugi, dok se za miks-pultom našao zagrebački biznismen i DJ Tomo Ricov.

Uz kvalitetnu muziku i projekcije najzanimljivijih scena iz emisije Ukus Poznatih na Epson projektorima EMP-6100, EMP-1810 i EB-Z8050W prisutni su mogli da takođe i odštampaju svoje fotografije direktno iz fotoaparata na jednom od poslednjih modela Epson multifunkcijskih štampača, modelu Epson Stylus Photo PX650.

Ukus Poznatih je MTV-jeva emisija u lokalnoj produkciji, koja je kroz jedanaest polučasovnih epizoda na duhovit i dinamičan način publici u regionu približila slavne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije. Emisija je za cilj imala jačanje veza između mladih ljudi iz regiona promocijom muzike, kulture i raznolikosti u ukusima i mišljenjima.

Na koji način su određena razdoblja u privatnim životima povezana sa muzikom koju slušaju, koja je muzika najbolja za intimne trenutke i kojeg se segmenta svog muzičkog ukusa stide – ove i slične muzičke pikanterije bile su tema razgovora sa gostima Ukusa Poznatih.

makonda-tracker