kulturni događaj

BEOGRADSKI MANIFEST: Centar najbolje zabave za celu porodicu

0

I ove godine, besplatna zabava za celu porodicu. Dođite da se družomo!

 

foto: Promo

 

Od prvog izdanja cilj ovog jedinstvenog festivala je da posetioci, na početku letnje turističke sezone, mogu na jednom mestu da se upoznaju i dožive deo atmosfere sa najzanimljivijih destinacija i manifestacija koje mogu da posete za vreme svog godišnjeg odmora.

 

Svake godine dečja zona je najšarenija i najveselija, a ove godine će pored brojnih interaktivnih sadržaja, pozorišnih predstava, dečjih horova, klovnova, štulaša, kostimiranih junaka iz bajki, mađioničara, biti oplemenjena i novim društveno odgovornim akcijama u kojima će mali posetioci, ali i njihovi roditelji, saznati više o značaju reciklaže za očuvanje životne sredine i bezbednosti dece u saobraćaju.

 

Ove godine se na festivalu obeležava „godina reciklaže“ tako da se nastavlja kampanja „Manifestuj se – Svaka limenka se računa“ u okviru koje su tokom 10 dana maja ispred TC Ušće, prikupljane limenke za reciklažu. Učesnici kampanje ispred TC Ušće su za predate limenke, preko android aplikacije „Solagro-Budućnost reciklaže“ dobijali bodove na osnovu kojih će na Beogradskom Manifestu moći da odaberu nagrade u vrednosti sakupljenog broja poena. Na samoj aplikaciji se nalazi i spisak od oko 30 vrsta fenomenalnih nagrada i podatak koliko je bodova potrebno prikupiti za određenu nagradu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker