kulturni događaj

BEOGRADSKI MANIFEST: Centar najbolje zabave za celu porodicu

0

I ove godine, besplatna zabava za celu porodicu. Dođite da se družomo!

foto: Promo
foto: Promo

Veliki praznik festivala i centar najbolje zabave za celu porodicu biće organizovan na Kalemegdanu od 25. do 27. maja, a povodom održavanja četvrtog Festivala manifestacija i destinacija „Beogradski Manifest“. Radno vreme festivala je u petak od 16 do 21 čas i u subotu i nedelju od 11 do 21 čas, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

 

Tokom tri dana u deset festivalskih zona i pet programskih bina posetioci će pronaći odličnu zabavu u bogatim programima – zabava za decu, plesni performansi, filmske projekcije, koncerti, atrakcije, turizam, kultura, lepota, zdravlje, edukacija, promocije, jahanje konja, pivske, vinske i gastronomske degustacije, a u petak 25. maja biće postavljena i izložba automobila old timer-a. Duh starih, viteških vremena na Beogradsku tvrđavu će doneti vitezovi iz Poljske, Češke, Rusije, Mađarske, Republike Srpske i Srbije, koji će biti obučeni u autentične viteške odore i tokom sva tri dana demonstrirati srednjovekovni način borbe.

 

Jedan od najlepših beogradskih parkova biće još lepši i ukrašen najlepšim obeležjima iz preko 60 opština iz Srbije, koje će na maštovit i kreativan način predstaviti svoje kulturno, istorijsko i gastronomsko bogatstvo. Lepote svoje zemlje predstaviće i gosti iz regiona: Crna Gora, Slovenija, kao i Republika Srpska, koja je ove godine partner festivala, te će u okviru posebno osmišljene zone predstaviti svoju turističku ponudu, ali i autentične nacionalne specijalitete.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker