više od festivala

Najveći pivsko-muzički festival uvodi velike novine: Beer fest od ove godine na TRI imponzantne i tehnički najmodernije muzičke bine!

0

Najveći pivski festival u ovom delu Evrope, Belgrade Beer fest ove godine će se održavati na čak tri bine pošto su organizatori shvatili da dve bine nisu dovoljne.

foto: Promo
foto: Promo

 

Najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope i ovog leta će, od 15. do 19. avgusta na Ušću, ugostiti više od pola miliona posetilaca. Kao jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova naše zemlje, Belgrade Beer Fest, već šesnaestu godinu ljubiteljima dobre zabave nudi svakog leta garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta, a sve to uz besplatan ulaz.

 

Tokom petnaest godina postojanja, publika je mogla da uživa u preko 750 besplatnih muzičkih nastupa. Beer Fest ima bitnu ulogu u građenju dobrog muzičkog ukusa u Srbiji, zato što nikad nije napravio nijedan kompromis koji bi ugrozio kvalitet programa. Festival komunicira 365 dana sa svojim posetiocima i prati njihove potrebe, a kao proizvod sinergije zajedničkog rada organizatora i publike, ove godine će nastati nova, treća bina koja će se zvati "Alternative stage".

 

Shvatili smo da dve bine nisu dovoljne za sve bendove koji zaslužuju da nastupe na festivalu, a „Alternative stage” će biti novo omiljeno mesto za sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka! Glavna bina Beer Fest-a, zatim „Inovation stage“ i treća, alternativnija bina, doneće najbolji line up ikada, a za posetioce i lakše kretanje kroz festival, obogaćen novim sadržajima“, poručuje Aleksandar Srdić iz Beogradske kulturne mreže. Veliki iskorak u muzičkom segmentu festivala pravimo uz pomoć partnera festivala, čiji broj raste iz godine u godinu i koji svojim aktivacijama, osmišljenim nastupima i idejama doprinose da se atmosfera sa Beer Festa pamti i prepričava godinu dana. Sa nastupima koji će se odvijati u isto vreme na tri bine, stvorićemo neverovatnu muzičku lepezu i atmosferu za pamćenje".

 

Osim sjajnih vesti iz muzičkog segmenta, važno mesto i ove godine zauzima pivska ponuda u okviru koje nas očekuje najveći izbor industrijskih i craft piva iz regiona do sada, kao i piva sa preporukom iz celog sveta. Prošlogodišnje nove festivalske zone, „Gostionica“, „Craft land“ i „Embassy of Beer” ove godine predstaviće se u još boljem izdanju sa brojnim novitetima o kojima ćemo vas izveštavati u narednom periodu. Možemo samo reći – očekujte neočekivano.

 

foto: Promo

Slogan „Više od festivala“, koji će Belgrade Beer Fest snažno promovisati u narednom periodu, odnosi se na višestruku interakciju sa okruženjem, a posebno nam je drago što će saradnja sa Univerzitetom biti intenzivirana kroz razmenu ideja i interakciju sa studentima. Belgrade Beer Fest je otvoren za nove ideje koje donose mladi ljudi, u pronalaženju novih načina za unapređenje promocije Srbije u inostranstvu (kao moderne zemlje, destinacije za turizam, biznis, investicije, kreativne industrije, itd).

Prve objave ko će se sve popeti na imponzantne i tehnički najmodernije muzičke bine, publika može očekivati u narednim nedeljama.

 

 

 

makonda-tracker