Dragan Marinković Maca: Venčaću se jedino u crkvi

Glumac i šoumen Dragan Marinković Maca otkriva kako ga je voljena Tijana Golubović ubedila da se venčaju, priča o radosti jer će uskoro dobiti drugog sina i ističe da se ne kaje zbog svog ponašanja na Farmi
4
1 / 7 Foto: Luka Šarac

Glumac i šoumen Dragan Marinković Maca željno je iščekivao izlazak iz rijaliti šou-programa Farma, kako bi što pre potrčao u zagrljaj svojoj verenici Tijani Golubović koja će mu kroz dva meseca na svet doneti prvu zajedničku bebu. U intervjuu za Story, četrdesetdvogodišnji Maca otkriva da ga je ljubav prema zanosnoj Tijani, trinaest godina mlađoj studentkinji na novosadskom Pravnom fakultetu koja je u  javnosti poznata i iz spota za pesmu Merak Zdravka Čolića, naterala da promeni životne prioritete i odluči da se s njom venča u crkvi. Njegovo tromesečno odsustvo od kuće osetio je i petogodišnji Lav, dečak kojeg je Dragan dobio u nevenčanoj zajednici sa stilistkinjom Amrom Redžić.

Story: Da li vas je sin Lav gledao na televiziji dok ste boravili na Farmi i ko vam je, osim njega, najviše nedostajao dok ste bili na imanju u Lisoviću?

- Videli smo se tek krajem prošle nedelje, a zbog obaveza oko Farme, još nisam stigao da saznam takve detalje. Osim Lava, nedostajala su mi sva draga bića, ali najviše moj plavi anđeo kako zovem Tijanu i moja majka. Nedostajala mi je, pre svega, topla reč, a svi materijalni nedostaci za mene su banalne stvari.

Story: Pevačica Marija Šerifović otkrila je da će kumovati na vašem venčanju sa Tijanom. Kako je došlo do promene ličnih stavova na temu supružničke zajednice budući da ste oduvek bili veliki protivnik braka?

- I dalje sam protivnik tog slova na papiru, ali svaki dan sam na terapiji kod svog anđela koji me ubeđuje da je to lepo.

Story: Hoćete li popustiti i Tijani izgovoriti sudbonosno da?

- Verovatno da ću usled udaraca koji su mi upućeni popustiti. Ima tu fizičkog kontakta s njene strane, a meni su ruke vezane.

Story: Zamišljate li svoje venčanje?

- Venčaćemo se samo u crkvi, potpisi me ne zanimaju. To je jedina bračna forma za koju se zalažem i tog dana nosiću belo odelo.

Story: Tijana je u sedmom mesecu trudnoće. Jeste li saznali hoće li Lav dobiti brata ili sestru?

- Znam da je braca. Nisam ženskaroš i samo pravim mušku decu.

Story: Kada vas očekuje premijera filma Neprijatelj koji ste snimali na Kozari?

- To je sjajan film i ovih dana raspitaću se u kojoj je fazi postprodukcija. Radujem se toj premijeri.

Story: Hoćete li se od jeseni više posvetiti voditeljstvu ili glumi?

- Novac je u šou-bizu, odnosno tamo gde je televizija kao medij najprisutnija. Dakle, tu ću i ostati. Uvek imam mogućnost da biram, pa će tako biti i od jeseni, dok kod glumačkih ponuda ne koketiram sa finansijama i tu moram da budem samo kreativno zadovoljen, kao što je slučaj sa snimanjem filma Neprijatelj. Bilo je veoma uzbudljivo. Jednom sam paraglajderom upao nepoznatom čoveku na balkon, potom smo se ganjali po Kozari, a ja ni za jednu scenu nisam tražio dublera.

Story: Da li je tačna informacija da prelazite iz produkcijske kuće Emotion na Pink?

- Imam ugovor sa Emotionom, ali uvek sam za dobre prelazne rokove.

Story: Hoćete li ubuduće odbijati ponude za učešće u rijaliti šou-programima?

- Uvek kažem ne, ali kad je o novčanicama reč, nikad se ne zna.

Story: Kako vam uspeva da, uprkos novcu koji uzimate za učešće u tim programima, uvek jasno iznosite svoj stav o njima kao, na primer, u emisiji Narod pita kada ste u više navrata napuštali studio zbog varnica među takmičarima?

- Došao sam da odgovaram na pitanja i komentare gledalaca, a za ostalo što se dešavalo u studiju, nemam vremena. Bolno sam direktan, tačan, nikoga ne vređam i stvari nazivam pravim imenima, a to što istina nekoga zna da zaboli, takođe mi je u redu, kao što mi nije strano ni da kažem izvini.

Story: Kakve reakcije dobijate nakon Farme?

- Nisam verovao da ovaj program ima ovako veliki publicitet i da su se gledaoci saživeli s nama, pa vrlo ostrašćeno reaguju. Bilo je uzavrelih strasti i među učesnicima pa smo to izgleda preneli i na publiku, ali ja ipak dobijam sasvim solidne reakcije.

Story: Bili ste drugoplasirani i u Velikom bratu. Kako ste to podneli?

- Izgleda da nisam rođen za pobednika (smeh). U Velikom bratu bio sam siguran u svoj trijumf jer sam radeći s obe strane kamera skontao neke stvari bolje nego ostali takmičari, pa se ispostavilo da ipak nisam pobedio. Zato sam shvatio da je najbolje kada se unapred finansijski obezbedim i ne očekujem pobedu.

Story: Zamerate li sebi nešto kada je reč o ponašanju na Farmi?

- Ničega se ne stidim jer sam tamo iskazao svoje životne stavove.  Radoholik sam, a na Farmi sam znao i da se igram i da se nasmejem. Konflikt sam imao sa osobom koja je makijavelista, a makijavelizam ne podrazumeva ništa dobro.

Story: Nikolo Makijaveli, u ovom slučaju Miloš Bojanić, kaže da se Farma nastavlja. Samo za njega ili se i vi osećate delom tog rijaliti šou-programa?

- Pokušavam samo da pamtim drage ljude i lepe situacije sa Farme, ali ne i one koji su za igru na život i smrt.

Story: Kako ste kontrolisali svoje ponašanje na Farmi i da li vam je bilo teško da trpite niske udarce kada su vas pojedini takmičari provocirali?

- Bilo bi mnogo bolnije da je došlo do fizičkog kontakta pa da sam morao da platim 50.000 evra za kršenje pravila na Farmi. Svakako da bi u spoljnjem svetu moja reakcija bila drugačija u slučaju takvih provokacija, ali do njih napolju verovatno ne bi ni došlo jer smo Miloš Bojanić i ja dva različita sveta. Inače, nisam konfliktna osoba, ali naravno da ne dam na sebe.

Nikola Rumenić

makonda-tracker