Darinka Milošević: Nadam se da se Dragana i Nemanja neće pomiriti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

Sladjana

12-06-2010 19:28h
Budite i dalje ponosni na ovako lepu i vaspitanu dete naravno velikim delom ste vi to sa njom izgradili na njenom ponasanju.Gaga extra si a Nemanju kada sretnes samo osmeh i glavu gore.

l

12-06-2010 22:24h
zaista divno stvorenje

Ogi

12-06-2010 21:23h
Dragana je prelepa devojka i veoma lepo vaspitana,kulturna i vidi se da je iz veoma fine porodice,ali mi uopste nije jasno zasto je usla na Farmu ,jer mogu da shvatim da je jos zaljubljena u Nemanju,ali mislim da je morala ipak da ima mnogo vise dostojanstva i postovanja prema sebi a i svojoj porodici.Zelim joj puno srece u zivotu ,ljubavi i poslu.

no koment

14-06-2010 13:04h
Dragana je na Farmu poslana kao provokacija za Nemanju i Milenu. Prihvatiti tako nešto iz sujete, osvetoljubivosti ili zbog novca - je vrlo nisko. Osim toga, non-stop je ponavljala kako je ona bolja od njih dvoje i kako joj je Milena uzela dečka. A kad nju neko spomene onda se ljuti. Šta reći...

Lola

14-06-2010 22:25h
Dragana nikako ne moze da podnese da je nju Nemanja ostavio, toliko je sujetna, umisljena i toliko je ljubomorna na Nemanju i Milenu i njihovu vezu da je to strasno. Ona crkava od muke na farmi, zato je i usla da ih uznemirava.

ena

13-06-2010 12:19h
Pre svega, Dragana nije balerina. Balerina je akademsko zvanje, balerine su Ashen Ataljanc, Polina Semionova, a Dragana to nije, Dragana je vrci-vrc-grand sa običnom plesnom školom. Naravno da se neće pomiriti, pa Nemanja ju je ostavio jer je nestalo ljubavi, kako je sam rekao, i jer je uvideo da je devojka snob, koji se smeje ljudima koji nemaju firmiranu odeću. Zaista je jadno što je pristala da uđe na Farmu za bivšim dečkom, prihvatajući zadatak produkcije i Saše Popovića da bude provokacija za Milenu i Nemanju. Naravno, nije uspela.

Nemanja je mnogo dobar dečko i ne zaslužuje lošu osobu kao što je Dragana.

no koment

13-06-2010 15:24h
Džizs...

Boba

13-06-2010 16:53h
Drago mi je sto je do sada izdrzala u okruzenju tako surovih ljudi.Zao mi je, sto Minu ne razume.Mina je tako iskreno prihvatila, razumela i maksimalno joj pomagala u tom haosu.Da,Dragana i jeste za Milenu,dete,iskreno,cestito,umuljato....Milena nije ni za pomen.....

ljilja

15-06-2010 14:44h
Dragana je divna devojka.Treba da se sa njom ponosite.I ako je usla na farmu i ona je licnost koja se pokazala boljom od Ceranica.Ona ostaje u Grandu,a njih dvoje napolje.

xy

16-06-2010 01:36h
Nemanja ima divnu dušu i srce. A Dragana jednostavno ne može da podnese što ju je Nemanja ostavio. Pa šta je trebao da uradi ako ne želi više da bude sa njom... Svaki normalan, zdrav, nepristrasan gledalac vidi da je Dragana proračunata, pakosna, sebična, uostalom šta reći o njenoj izjavi da želi da profitira na Nemanji... Dobro je Maca rekao :"Ti da si dobra ne bi ni došla ovde." Zaista da ima imalo pameti ne bi dolazila na Farmu za bivšim dečkom, da ima imalo ljudskosti ne bi ogovarala Nemanju koji je prema njoj bio dobar, sama je to priznala. Nema ništa gore od ostavljene ogorčene devojke. Dragana-Milena-Mi-Je-Uzela-Dečka-Milošević

vesna

16-06-2010 14:57h
Dragana je ok devojka!Zasto bi njoj bilo uskraceno pravo da ucestvuje kao da je Nemanja neki Vip,mada je svaka reklama pa i losa ipak reklama.O Maci samo najgore,los covek pre svega.

vesna

16-06-2010 03:48h
Dragana je pravi primer dobre,vaspitane devojke iz fine porodice.Ja joj se divim kako je sa osmehom na tom prelepom licu,junacki izdrzala provokacije,maltretiranje i vredanje iskompleksiranih,nekarakternih i ljubomornih likova(Milena,Maca,Firci,Sajko)Bravo Gago!O Nemanji,tom nadmenom,bolesnom ljigavcu bolje da nepricam.On je sam sebe obrukao za ceo zivot.Bez obzira na ishod,Dragana je za mene i moju porodicu POBEDNIK.Zelimo joj uspesnu i srecnu buducnost.

VLADANA

28-06-2010 20:12h
Dragana je super devojka.Vaspitana je,lepa i pametna devojka.volela bi da je Sasa Popovi stavi sa voditeljku.Jako sam zavolela Draganu i 100 puta mi je bolja od Cerenica.Dragana samo tako nastavi.

vladana

02-07-2010 23:23h
Dragana je super devojka,roditelji su je lepo vaspitali.Milena i Nemanja su mi bili zanimljivi do u laska na farmu ali sam ih zamrzela posle svega sto su uradili i rekli.Ako je istina to sto se prica da ce Daraganu da postave za voditelju bilo bi mi jako drago.Mislim da bi bila super voditeljka.DRAGANA JE PAMETNA,ISKRENA I JAKO LEPA DEVOJKA I TREBA SAMO TAKO DA NASTAVI.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: