Otkrivamo

Život Eve Longorije može poslužiti kao zaplet za TV seriju: Od devojčurka iz obične meksičke porodice do uspešne poslovne žene (FOTO)

0
Mnogi smatraju da bi život glumice Eve Longorije mogao da posluži kao zaplet za TV seriju. Međutim, dok lepotica ne realizuje ovu ideju, mnoge zanimljivosti otkrila je upravo u ovom intervjuu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eva Longorija je, pre svega, neko ko će vas iznenaditi izuzetnom tačnošću. Za razliku od mnogih zvezda koje kasne satima, ona stiže na snimanje čak pre fotografa! Očigledno, nije navikla da gubi vreme. Svaki njen pokret je precizan i tačan, ona ume da se predstavi u pravom svetlu i postigne željeni rezultat.

 

Gde god ušla, kao da snažna svetlost obasja celu prostoriju. Energija kojom ova mala žena (visoka je 152,5 centimetara) zrači dovoljna je da pokrene omanju električnu centralu! Eva je ostavila iza sebe imidž lepotice iz serije "Očajne domaćice". Danas, ona producira TV serije, dokumentarce i pravi prve rediteljske korake.

Priznajem da sam ambiciozna. Ne želim da se ograničim na jednu profesiju. Imam mnogo planova i snova. Sopstvenim primerom pomeram granice u filmskoj industriji", u intervjuu za Cosmopolitan rekla je ona.

foto: Profimedia

Eva je iz prve ruke iskusila šta znači početak u okrilju prosečne latino porodice. Njen otac Enrike poseduje ranč, majka Ela je celog života radila kao učiteljica. Njeni roditelji odgajili su četiri ćerke - zvuči kao početak bajke. Eva je najmlađa. Jedna od starijih sestara, Lisa, rođena je sa Daunovim sindromom. Filmska zvezda se nikada nije trudila da sakrije stanje svoje sestre. Često je vodi sa sobom na zvanična dešavanja, među kojima je bio i susret sa papom Franjom u Beloj kući.

 

Lisa je njen najveći životni učitelj, po rečima glumice. Zahvaljujući njoj, shvatila je da čovek ne treba da bude opsednut sobom i da treba da brine o drugima. Longorija se seća da su njeni rođaci u teškim danima dobijali pomoć od brojnih humanitarnih fondova. Zahvaljujući tome, njena porodica je odlučila da se oduži i počeli su da rade kao volonteri.

Ne postavljam sebi pitanje da li moram da se bavim humanitarnim radom i zašto to činim. Nije mi potrebna motivacija, niti reči zahvalnosti. Odrasla sam okružena ljudima spremnim da pomognu drugima. Za mene je to prirodno."

Poznata glumica Eva Longorija pokazala TRUDNIČKI stomačić? (FOTO)

 

Porodica je glumici vrlo bitna. Izuzetno je ponosna na svoje roditelje. U braku su više od pola veka i još nisu otkrili tajnu srećne veze.

Izgleda da ne postoji univerzalni recept za sreću. Najvažnije je da sretnete pravu osobu. Kada oboje pronađete jedno u drugom ono što vam je potrebno, nikada vam neće biti potreban neko treći."

Eva je konačno zaista upoznala Gospodina Pravog, te se udala, za Hosea Antonija Bastona, predsednika Televise, najveće latinoameričke medijske kompanije. To je treći put da je Longorija stala na "ludi kamen". Njen prvi muž bio je Tajler Kristofer, zvezda televizijskih sapunica. Upoznali su se 2000, dve godine kasnije prihvatila je njegovu prosidbu, ali nije prošlo mnogo a je Eva ponovo postala singl dama. Njena druga ozvaničena veza sa košarkašem Tonijem Parkerom ostavila je mnogo dublji trag. Ovaj veseli par (on je viši nekih 30 centimetara od nje, a ona je 7 godina starija) bio je redovan gost na stranama popularne štampe.

foto: Profimedia

Ali posle tri godine braka, Eva je zatražila razvod. Novinarima nikada nije otkrila detalje razlaza. Bilo je glasina o brojnim Tonijevim aferama. Pričalo se da je Eva u njegovom telefonu pronašla kompromitujuću poruku od druge žene. Retki su ljudi koji bezbolno prolaze kroz razvod. Za Longoriju je to bilo vrlo teško iskustvo. Posao, humanitarni rad i studije (posvetila se Chicano studijama i političkim naukama na Kalifornijskom državnom univerzitetu u Nortridžu) pomogli su joj da se oporavi od depresije.

 

Ovo su prve fotografije sa venčanja Eve Longorije: Zvezda serije Očajne domaćice izgororila po treći put sudbonosno da (FOTO)

 

Treća sreća! Zvezda priznaje da je i u najtežim trenucima verovala da je čeka nova velika ljubav. Ali nikada joj nije palo na pamet da će ponovo obući venčanicu. Od sudbine je nemoguće pobeći - Hosea Bastona upoznala je 2013. godine. Kasnije je Eva priznala da je nije osvojio na prvi pogled, ali posle pola godine su se ponovo sreli i od tog trenutka se nisu odvajali. Njen novi status ne odražava samo burma na ruci, već i prezime supruga koje je pridodala svom.

Na filmskom platnu sam i dalje Longorija, ali u mom pasošu stoji Longorija-Baston. U mojoj kulturi je običaj da žena uzme prezime svog muža i mislim da je to divno."

makonda-tracker