Ivan Ivanović Juice: Spreman sam za duet s Bojanićem

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

LALA

30-05-2010 22:12h
KOLIKO PUTA JE U ZIVOTU JEDNA LAZ PROMENILA NECIJE ZIVOTE?NA FARMI PRVA LAZ FIRCIJEVA DA MU JE MILOS PSOVAO MAJKU I DECU,USPELA JE DA OBRLATI SVE FARMERE JER SU U TO POVEROVALI I OD TADA POCINJE PAKAO ZA MILOSA!PA ONI LEPO USPEJU DA SEBE UBEDE DA SU CULI NESTO STO NISU.ISTO TO JE IVANE BIO SLUCAJ I SA TOBOM. PUMPALI SU VAS SVAKI DAN.OPSEDNUTI MILOSEM FIRCI I MAJA I NOC .GLEDAM REDOVNO,DALI JE MOGUCE ONI USTAJU I LEZU SA MILOSEM U USTIMA.TO SE ZOVE OPSESIJA.SAMO MI JE ZAO IVANE STO SU USPELI I TEBE DA OMADJIJAJU, A TI SI JEDAN PAMETAN DUHOVIT/KAD NEPIJES/POSTEN DECKO,ALI NASANKAN.NIKAD VISE NEPADAJ POD UTICAJ DOK NEPROVERIS INFORMACIJU, A POGOTOVU "LJUDIMA"KAO STO SU FIRCI, MAJA,MACA,SVE NAJBOLJE U ZIVOTU TI ZELIM!!

vladimir

26-05-2010 15:25h
e moj djuse, mnogo si se izblkamirao svojim ponasanjem i ulicnim izrazavanjem.nemas sta da zameris mini,ona kada je rekla ,,neznam ne druzim se sa njim,, to je rekla zorici da nije znala za takav nacin tvog izrazavanja.verujem da bi ona isto ruku zatebe dala ali iskrenije,pravednije.priklonio si se klanu koji je dno dna.ugledaj se na svoju sestru,vredna,dobra,pravicna i sve ostalo za sada pozitrivno deluje.ona se bori otvoreno je rekla za novac odnosno za svoje dete i porodicu.nije lako ostaviti dete od godinu dana i krenuti da na ovakav nacin zaradi.MINA SVAKA CAST OSVETLALA SI OBRAZ JER SE RAZLIKUJES OD OSTALIH VIP - zvezda.

Sladjana

26-05-2010 20:00h
Djus ja mislim da se nisi izblamirao jel imas smisla za sve taj momenat po meni je vise bilo alkohol a ne ti po meni su izblamirani br.1.Firci 2.Maja 3.Maca 4.Sajko Gagi nije vredan pomena.Djus je jedna dobrica samo malo je mangupcica glumio nemoze biti los decko koi toliko voli svoju majku i stiti to mu je slaba tacka po meni.MIna jeste moj favorit i vredna je ali i Djus je se raskidao nosec kante vode.Milosa mi je zao samo zbog ovi hijena ali mislim ako snimite duet da ce biti VRH.Djus glavu gore volimo te extra si lik.Zao mi sto se to slomilo na tvoim ledjima ta nepravda mala vise nebitna po meni su vise zasluzili izbacivanje Firci,Maca,Sajko,Maja i Gagi.Mine mi je zao sto je dete ostavila i nije bila kada je prohodala jel to je samo 1x u zivotu ali nadamo se da ce Mina imati jos dece.Sve naj bolje Djusu i Mini a Losmiju zelim da ostane tamo samo dok neizadju ovih petero nikako da pobedi ali svakako u finale zadnji 3.

wiky

27-05-2010 00:17h
KAKAV KRALJ!!! LIK ME ODUSEVIO... PALA JE MASKA ONOG BEOGRADSKOG MANGUPA I SAD SE VIDI KAKVA JE OSOBA... DJUS JE CISTA 10!

Biljana

27-05-2010 02:10h
Iskren si i mislim u biti i dobar momak,ali uvek postoji ali,okani se alkohola ,lose utice na tebe;ne vracaj se u nazad idi napred,drzi se ljudi koji su ti bliski{Mina}izbegavaj tapsace ramena i one koji ti se slepaju, kad tad ce ti zabosti noz u ledja{Gagi}.Zao mi je sto si ispao,sledeci put ces biti mudriji,to tako ide.

Challenge

27-05-2010 08:38h
Hajde, Juice, malo stišaj i budi sretan da imaš Minu kao sestru. Ne izvlači rečenice iz konteksta celog razgovora i sagledaj njenu poziciju na pravi način. Što se ostalih tiče, pogledaj kakvi su licemeri, dok si bio tamo niko je nije dirao jer su se plašili tebe, sad kad si izašao odjednom su se svi ostrvili na nju. Što se tiče Bojanića, iskreno tije pristupio i opraštao prethodne ispade. Imaj u vidu njegove godine i žanr muzike kojem pripada, a ipak je s tobom mogao uspostaviti podesan način komunikacije, koja i u regularnim uslovima nije uvek bila korektna sa tvoje strane. Kod sporne noći pogledaj malo snimak, pa ćeš videti da je njega više pogodilo lažno prozivanje da ti je spomenuo majku, nego tvoje uvrede. Posebno obrati pažnju na Gagia, koji je sve to zakuvao, verujem namerno da se osveti i njemu i tebi. Obrati pažnju na trenutak kad ste i ti i Bojanić bili napolju kako se Gagi kurvanjski smeje iznad šporeta. Kad sve to sagledaš, biće ti jasno koliko je Mina pametna i dobra osoba kad nije reagovala na prvu.

Irena

27-05-2010 13:19h
Napred Juice!
Ti si car!!!!!!!!!

milica

27-05-2010 19:55h
SVAKA CAST,nisam imala lepo misljenje o njemu ali je sada sasvim drugacije. Odusevio me je. Od kada je izasao, sve manje gledam farmu. Djus EXTRA SI LIK, samo tako nastavi.....

Radovan

27-05-2010 23:49h
Ivane,iskreno mi je žao što je došlo do icidenta.Mislim da ti nisi takav tip,samo treba da znaš da pojedinci koji su ti bili prijatelji na farmi najviše su se radovali tvom odlasku jer jedan protivnik manje.Video si sada kolku mržnju Firči i Maja imaju prema Milošu budi ubeđe da oni tu mržnju imaju i prema drugima .Ti si koletarna šteta.O Gagiju šta reći mulac pokvarenjak.Ja verujem da će tebi tvoj Braćela oprostiti i da ćeš ti sa njim ići na turneju po SAD.A Mina je jedna divna osoba i ona te iskreno kao sestra voli.Narod zna da su ti Firči i njegov klan namestili ovo,zato se i ne ljuti na tebe.

miki

28-05-2010 12:44h
Nemoj piti!!!!Dobar si decko kada si trezan!!!Mina ce pobediti!!!Mina 100,Milos 50,a Dragana 20 hiljada evra!!!

li

30-05-2010 21:59h
u samom pocetku kad sam te ugledala pri ulasku na farmu,uplasila sam se.prvi put alkohol zlo!!posle izvinjenja zorici postao si mi simpatican svaki dan sve vise sve do novog incidenta sa rakom/opet alkohol!/sve vise sam otkrivala tvoje dobre osobine, a onda dodje povratak milosa iz duela/opet alkohol!!?/ i kulminacija tvoje slabosti,a i barut kojim si punjen iz dana u dan u radionici od fircija, mace, maje!NAZALOST TVOJU I NASU USPELI SU U SVOM ZLU!!!!!DOBAR SI I POSTEN MOMAK,BATALI ALKOHOL!!!!!!!!

Jelena

30-05-2010 03:47h
Bravo orange juice ili vozdovacki juice. Dobar momak, samo mani se pica. Nikome dobro nije donelo. Alkohol potpuno menja ponasanje kod nekih osoba. Samo napred juice i ostani dobar decko.

li

30-05-2010 17:59h
u samom pocetku kad sam te ugledala pri ulasku na farmu,uplasila sam se.prvi put alkohol zlo!!posle izvinjenja zorici postao si mi simpatican svaki dan sve vise sve do novog incidenta sa rakom/opet alkohol!/sve vise sam otkrivala tvoje dobre osobine, a onda dodje povratak milosa iz duela/opet alkohol!!?/ i kulminacija tvoje slabosti,a i barut kojim si punjen iz dana u dan u radionici od fircija, mace, maje!NAZALOST TVOJU I NASU USPELI SU U SVOM ZLU!!!!!DOBAR SI I POSTEN MOMAK,BATALI ALKOHOL!!!!!!!!

Millica

06-06-2010 01:09h
Uopste ne gledam Farmu otkada je Juice izasao.Odusevio me je.Svi ostali su obicni foliranti.Bilo je zanimljivo dok je on bio tamo,sada se samo svadjaju i ogovaraju jedni druge.JUICE,samo napred!!! Super si!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: