Anabela Đogani i Mladen Radulović: Na korak do oltara... (ceo intervju)

Pevačica Anabela Đogani i menadžer Mladen Radulović otkrivaju detalje veridbe koja se pre tri nedelje desila u Švedskoj i priznaju da nestrpljivo iščekuju da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav
19
1 / 9 Foto: Petar Đorđević

Fatalna romansa koje je otpočela u februaru tokom učešća u rijaliti  šou-programu VIP Veliki brat, ispostavila se kao sudbinska za pevačicu Anabelu Đogani i bivšeg manekena i menadžera Mladena Radulovića. Ljubav na prvi pogled ubrzo je prerasla u onu za ceo život pa su poneseni najnežnijim emocijama, tridesetpetogodišnja atraktivna brineta i njen devet godina mlađi izabranik rešili da svoju vezu i ozvaniče. Uprkos tome što iz prvog braka sa frontmenom grupe Funky G, Gagijem Đoganijem, sa kojim je dobila ćerkice, danas četrnaestogodišnju Lunu i petogodišnju Ninu, ne nosi samo lepe uspomene, Anabela je uverena da Mladen može da je zauvek usreći pa je rešila da postane njegova supruga. O romantičnoj prosidbi koja se pre tri nedelje desila u Švedskoj, slatkim planovima o budućem zajedničkom životu, ali i želji da dobiju i potomstvo, pevačica i njen izabranik, koji su nedavno snimili duetsku pesmu i naći će se na njenom prvom samostalnom albumu, otvoreno govore za Story.

Story: Posle samo četiri meseca odlučili ste da se venčate. Šta je presudilo da tako brzo stanete pred oltar?

Anabela: Ne mislim da će venčanje nešto promeniti u našem odnosu, ali je lep način da zapečatimo našu ljubav. Emocije koje su nam se desile iznenadile su i mene samu, naročito što su se od početka odvijale pred kamerama. Ali, nakon što smo napustili kuću na Košutnjaku, naša veza postala je još intenzivnija. Mladen ume da me nasmeje, razneži, usreći... Izuzetan je kao muškarac, džentlmen i ne želim da se rastajem od njega. Tako je želja da ozvaničimo našu ljubav došla spontano, a pošto još nismo odredili tačan datum, nisam ni opterećena planiranjem zabave.

Mladen: Od prvog trenutka u Anabeli sam video ženu koju zauvek želim da držim u svom naručju i osnujem sa njom brak i dobijem decu. Ona je na sve to gledala drugačije nego ja jer je imala jedan brak i prilično bolan razvod pa se pomalo i plašila. Ali, mislim da je već odavno uverena da je naša ljubav za sva vremena.

Story: Gde i kada se desila veridba?

Mladen: Već duže vreme razmišljam o tome, ali neprestano mi se činilo da nisam smislio dovoljno romantičnu prosidbu. Pre tri nedelje, kada smo otišli kod Anabeline mame u grad Treleborg u Švedskoj, osetio sam da je trenutak da je zaprosim. Ona to nije očekivala, a ni ja nisam imao tačan plan. Anabela je sedela na terasi majčine vikendice, a ja sam kleknuo ispred nje sa buketom cveća koje sam joj pre toga kupio. Iako je zbunjeno rekla da, narednih pola sata bila je pogubljena i u neverici. A od mene srećnijeg čoveka nije bilo. Prsten ću joj kupiti u narednom periodu, a želja mi je da ga sama izabere. 

Anabela: Kada me je zaprosio, nisam mogla da dođem k sebi... Toliko sam bila zatečena da sam jedva izustila da i zagrlila ga. Bio je toliko sladak sa tim cvećem, ali i romantičan, pa taj čin nikada neću zaboraviti. Odmah smo lepe vesti podelili sa mojom mamom koja je presrećna i uverena da će me Mladen usrećiti.

Story: Kada planirate svadbu?

Anabela: Trenutno tražimo idealne lokacije, a mada je bilo naznaka da ćemo se venčati u julu, sada je sve to neizvesno jer smo došli na ideju da bi bilo divno kada bismo sklopili brak u inostranstvu u prisustvu članova naših porodica.

Mladen: Što se mene tiče, ja bih sutra, ali moja draga želi bajku koju ću joj ja i priuštiti. Želim da se venčamo i u crkvi i pred matičarem. 

Story: Anabela, da li to znači da ste promenili veru i prešli u hrišćanstvo?

Anabela: To je veoma intiman događaj o kojem ne želim da detaljišem, a desio se u prisustvu meni najbližih ljudi pre nekoliko meseci. Tako sam osećala i učinila, i mirna sam i spokojna zbog toga.

Story: Priželjkujete li i zajedničko potomstvo?

Anabela:
Volela bih da dobijem dete sa Mladenom, ali rano je govoriti o tome.

Story: Posle razvoda, pričali ste kako više ne razmišljate o drugom braku. Da li to znači da je Mladen uspeo da rasprši vaše predrasude i strah od ponovnog vezivanja?

Anabela: Uspeo je da me ubedi da me beskrajno voli. Ne krijem da sam se uplašila kada je prvi put pomenuo venčanje, jer sam smatrala da je prerano, ali vremenom je uspeo da mi dokaže da je najbolji za mene. Sada uživam u statusu Mladenove verenice, a spremna sam da mu postanem i supruga.

Story: Vaš bivši muž nedavno je u rijaliti šouu Farma ispričao kako je zbog vas upao u dugove i da je zapravo on vaša žrtva, a ne vi njegova.

Anabela:
Taman kada sam posle našeg susreta u Farmi pomislila da je kraj ružnim scenama između Gagija i mene, uspeo je ponovo da me zaprepasti. Šokirana sam njegovim neistinama i očiglednom namerom da me predstavi kao lošu osobu i majku. Ali nažalost, jedino što je uspeo jeste da osramoti samog sebe, jer svi prijatelji, moja i njegova porodica znaju da sam prema njemu i pre i posle razvoda bila korektna, da sam mu pomagala i finansijski, podržavala u karijeri... Žao mi je zbog svega što radi i priča, jer ni ja, ni naša deca nismo to zaslužili.

Story:  Kako su vaša deca reagovala na njegove reči da ste ga upropastili?

Anabela: Mislim da je starijoj Luni konačno svega dosta i da bi najviše volela kada bi prestao da ubeđuje druge kako je u redu to što je bio neveran i nasilan. Nikome to nije u redu i nikada neće biti, ali ako sam ja prešla preko toga i želela da stvorim normalnu komunikaciju, onda je trebalo to i da poštuje. Ali, eto njemu to nije dovoljno, pa nakon što je prestao time da se diči, sada je počeo mene da predstavlja kao lošu. Pa ako misli da će posle toga biti srećniji i bolji... Ja se svakako više neću sekirati jer mi je savest čista.

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker