Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek

17
Pevačica Anabela Đogani i menadžer Mladen Radulović otkrivaju detalje veridbe koja se pre tri nedelje desila u Švedskoj i priznaju da nestrpljivo iščekuju da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Fatalna romansa koje je otpočela u februaru tokom učešća u rijaliti  šou-programu VIP Veliki brat, ispostavila se kao sudbinska za pevačicu Anabelu Đogani i bivšeg manekena i menadžera Mladena Radulovića. Ljubav na prvi pogled ubrzo je prerasla u onu za ceo život pa su poneseni najnežnijim emocijama, tridesetpetogodišnja atraktivna brineta i njen devet godina mlađi izabranik rešili da svoju vezu i ozvaniče. Uprkos tome što iz prvog braka sa frontmenom grupe Funky G, Gagijem Đoganijem, sa kojim je dobila ćerkice, danas četrnaestogodišnju Lunu i petogodišnju Ninu, ne nosi samo lepe uspomene, Anabela je uverena da Mladen može da je zauvek usreći pa je rešila da postane njegova supruga. O romantičnoj prosidbi koja se pre tri nedelje desila u Švedskoj, slatkim planovima o budućem zajedničkom životu, ali i želji da dobiju i potomstvo, pevačica i njen izabranik, koji su nedavno snimili duetsku pesmu i naći će se na njenom prvom samostalnom albumu, otvoreno govore za Story.

Story: Posle samo četiri meseca odlučili ste da se venčate. Šta je presudilo da tako brzo stanete pred oltar?

Anabela: Ne mislim da će venčanje nešto promeniti u našem odnosu, ali je lep način da zapečatimo našu ljubav. Emocije koje su nam se desile iznenadile su i mene samu, naročito što su se od početka odvijale pred kamerama. Ali, nakon što smo napustili kuću na Košutnjaku, naša veza postala je još intenzivnija. Mladen ume da me nasmeje, razneži, usreći... Izuzetan je kao muškarac, džentlmen i ne želim da se rastajem od njega. Tako je želja da ozvaničimo našu ljubav došla spontano, a pošto još nismo odredili tačan datum, nisam ni opterećena planiranjem zabave.

Mladen: Od prvog trenutka u Anabeli sam video ženu koju zauvek želim da držim u svom naručju i osnujem sa njom brak i dobijem decu. Ona je na sve to gledala drugačije nego ja jer je imala jedan brak i prilično bolan razvod pa se pomalo i plašila. Ali, mislim da je već odavno uverena da je naša ljubav za sva vremena.

 

Mirjana M. Višnjić

 

Ceo intervju sa Anabelom i Mladenom pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 18. maja.

makonda-tracker