EKSKLUZIVNO – Milica Majstorović: Bog me još uvek ne želi kraj sebe (ceo tekst)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Sandra

17-05-2010 22:03h
Mico,jedva cekam da izdas album i nadam se samo lepim vestima o tebi!

ja

27-05-2010 12:57h
Veoma degutantno...

sandra

10-06-2010 16:08h
Boze devojko, sta ti bi da ispricas ovakve stvari... Nesto i ne treba da se tice ljudi koji te ne poznaju!

Maja

05-07-2010 15:34h
Pozdrav Milici i njenoj porodici.
Ukoliko ovde nije u pitanju markentiski trik ovo je veoma tuzna prica o usponima i padovima i velikim neostvarenim ambicijama.
Sve je to stvar sazrevanja.Neko to prodje lakse,a neko teze.
U sustini sve kasnije dodje na svoje.
Treba samo izdrzati....

saka

14-03-2011 16:16h
A zasto da ne kaze?Depresija je veoma zastupljena u ovoj nasoj jadnoj maloj zemlji. Iz ovoga se moze izvuci veoma dobra poruka za one devojke koje more slicne misli. Milici svaka cast na hrabrosti, kao sto rece nije sve tako sjajno i bajno
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: