EKSKLUZIVNI INTERVJU - Milica Majstorović: Bog me još uvek ne želi kraj sebe

1
Tri meseca nakon pokušaja samoubistva, pevačica Milica Majstorović magazinu Story otvara dušu i prvi put govori o razlozima koji su je naveli da digne ruku na sebe opisujući šta se zaista desilo te kobne večeri
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Otkako je pre tri meseca završila na kragujevačkom Urgentnom centru zbog trovanja tabletama i alkoholom, dvadesetogodišnja pop pevačica Milica Majstorović u žiži je domaće javnosti, a tekstovi o njenom pokušaju samoubistva preplavili su sve medije širom bivše Jugoslavije. Nakon mučnog ćutanja i perioda oporavka, bivša studentkinja Operacije trijumf odlučila je da samo za Story ispriča zbog čega je sebi pokušala da naudi i šta je uzrokovalo nemire u njenom životu.

Story: Šta je dovelo do te kobne februarske noći, tokom koje ste završili u kragujevačkom Urgentnom centru sa simptomima trovanja tabletama?

- Moji problemi ne traju od tada, već mnogo duže. Tačnije, otkako sam završila srednju školu. Tada je krenuo sav taj cirkus oko Operacije trijumf, nisam upisala fakultet, a čitavog života želela sam da se bavim muzikom a ne estradom. Kada sam izašla iz  Operacije trijumf, čitav svet mi se promenio i počela sam da živim pod staklenim zvonom. Navikla sam na uspehe i sve što sam u životu radila, bilo je predano pa sam se s velikom dozom odgovornosti posvetila i Operaciji trijumf. Međutim, nakon završetka šou-programa, krenuli su nastupi i to je trajalo do leta 2009. godine.

Story: Da li ste u startu imali podršku roditelja za posao kojim ste želeli da se bavite, budući da je ulazak u surovi estradni svet time bio neizbežan?

- Roditelji nisu bili za moje učešće u OT jer sam bila jedna od najboljih flautistkinja u Srbiji. Profesor Feđa Rupel želeo je da me primi na akademiju u Sloveniji, ali nastupe sa filharmonijom zamenila sam totalno drugim, estradnim svetom, za koji nisam bila spremna. Ta vrsta karijere desila mi se odjednom i nisam znala šta me je snašlo. Jednostavno, nisam bila spremna za sve ono što me je sačekalo po izlasku iz kuće na Košutnjaku.

Story: Gde je zapelo u saradnji s Emotionom, zbog čega su prekinuti vaši nastupi?

- Do toga je dovela njihova neorganizovanost jer Emotion drugačije funkcioniše u odnosu na takmičenje za Zvezde Granda. Emotion ima mnogo emisija i nismo im bili jedina briga mi iz OT-a. Možda se s tom vrstom takmičenja nisu najbolje snašli, ali to se odrazilo na nas učesnike. Svi smo tamo ušli s jednim ciljem misleći da će nam oni sve omogućiti. Međutim, ubrzo smo shvatili da sami moramo da se borimo za sebe i da nam niko sa strane neće pomoći u karijeri, iako su tokom trajanja šou-programa postojale te lažne ponude za album.

 

Nikola Rumenić

 

Kompletan intervju s Milicom Majstorović pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 11. Maja.

makonda-tracker