tada je najsrećnija

Nataša Bekvalac: Odavno sam shvatila da je svrha mog postojanja da usrećujem druge

0
Pop zvezda priredila je tradicionalno druženje sa predstavnicima medija na kraju godine, a tom prilikom prisetila se najupečatljivijih momenata koji su obeležili njen profesionalni i privatni život tokom 2016. i otkrila svoje planove za naredni period
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Već nekoliko godina pop zvezda Nataša Bekvalac (36) krajem godine izdvoji vreme da bi se posvetila druženju sa novinarima i uz zvuke staklenih čaša i osmeha nazdravila lepoj saradnji. Tako je bilo i u decembru, u jednom od popularnih beogradskih klubova, samo što je ovoga puta, čini se, imala više razloga za osmeh i zadovoljstvo. Pored supruga Ljubomira Ljube Jovanovića (34) pronašla je sve ono o čemu je maštala zamišljajući harmoničan bračni život, porodicu i dom, a zajedno sa poslovnim saradnicima unela je novi ton u svoj muzički izraz, na koji je veoma ponosna.

 

Nataša Bekvalac otkrila da se Ljuba ne meša u njene odluke: Takva osoba se ne može svideti nikome

 

Story: S kakvim emocijama ste ispratili 2016?

 

- To je za mene bila izuzetno uspešna godina. Objavila sam najuspešniji album u dosadašnjoj karijeri i odigrala ulogu Drage Mašin u pozorišnoj predstavi Tajna Crne ruke, koju sam godinama priželjkivala. Moj bend i ja radili smo više nego ikada, a privatni život upravo mi je onakav kakav sam sanjala da bude.

 

Story: Kakav je rezultat u utakmici planirano–urađeno?

 

- Kada je reč o onom što sam zacrtala za 2016. i uradila, trenutno je nerešeno.

 

Story: Kakva očekivanja imate od 2017?

 

- Volela bih da zajašem ovaj talas energije i uspeha iz 2016.

 

Story: Najluđu noć proveli ste radno, u Beogradu, da li je i suprug bio pored vas?

 

- Kao i svake godine, kada se kazaljke poklope, ja sam bila na sceni. Odavno sam shvatila da je svrha mog postojanja da usrećujem druge, jer sam tada i ja najradosnija. Moj suprug je sam odlučio gde će dočekati Novu godinu. Mi smo odavno prevazišli formalnosti... Nije lako biti oženjen pevačicom, ali je najbolje.

 

Story: Šta ste fanovima u ponoć poželeli uz čestitku?

 

- Da budu srećni.

 

 

makonda-tracker