Nakon duže pauze u karijeri

Sanja Đorđević: Savetujem ćerku kako da odabere dečka

0
Pevačica Sanja Đorđević vraća se muzici novim pesmama. Razlog njenog odsustva nije bio razvod o kojem se spekulisalo, već potreba da se posveti ćerki Ivani koja se spremala da napusti porodični dom
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Krajem 2009. godine, u jeku popularnosti, pevačica Sanja Đorđević (47) odlučila je da u petnaest godina dugoj karijeri napravi kratak predah i potpuno se posveti porodici. Mada su njeni fanovi ostali u šoku, Sanja je svoju odluku pravdala prezasićenošću, umorom i padom energije. Pesme joj nikada nije bilo dosta, ali ono što ju je činilo nesrećnom bila su putovanja, emisije, snimanja... Ipak, spekulisalo se kako je predah napravila zbog krize u braku, međutim, ona ističe da jedino što je istina jeste to da je bila potrebna svom domu.

 

- Mnogo sam odsustvovala od kuće i zbog toga me je grizla savest jer sam smatrala da dosta toga propuštam. U to doba moja ćerka pripremala se za studije u inostranstvu i nisam želela da ona prođe kroz to bez mene. Morala sam da je uputim u brojne stvari – objašnjava pevačica kojoj dvadesetosmogodišnja ćerka Ivana predstavlja najveću sreću.

 

S obzirom na to da ju je rodila veoma mlada, raduje se što je uspela da od nje napravi fino vaspitanu i plemenitu devojku. 

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 591. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 13. januara

 

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker