Saša Kovačević: Prevara mi nije strana

0
Pop pevač Saša Kovačević govori o svojoj šestomesečnoj romansi sa studentkinjom Jovanom Koković, otkriva zašto emotivnu neveru smatra težom od fizičke i priznaje da je u ljubavi bio povređivan
Foto: Andreja Damjanović
Foto: Andreja Damjanović

 

Uporedo s uspesima na poslovnom planu, pop pevač Saša Kovačević pronašao je i svoju mirnu emotivnu luku. Iako priznaje da mu prevara nije strana, dvadesetčetvorogodišnji muzičar ne krije kako je uz atraktivnu studentkinju iz Beograda Jovanu Koković već šest meseci veoma srećan. Tome u prilog svedoči i činjenica da je Kovačević svojoj lepoj izabranici poverio glavnu rolu u spotu za pesmu Kome da verujem, koja se već izdvojila s njegovog novog, veoma zapaženog albuma Ornament.

Story: Vizuelna prezentacija vašeg novog albuma Ornament znatno se razlikuje od svih prethodnih, naročito spot za pesmu Kome da verujem, u kojem glumi vaša devojka Jovana Koković? 
- Da, spot je veoma zanimljiv. Jovana je izuzetno lepa devojka i odlično se snašla u roli koja joj je dodeljena u spotu. Snimali smo u Sarajevu i sve je prošlo u savršenom redu.

Story: Jeste li kraj nje emotivno ispunjeni?

- Pod srećom na emotivnom planu podrazumeva se mnogo toga. Srećan sam, pre svega, što imam idilične odnose sa članovima svoje porodice, koja funkcioniše kao prava mala kreativna radionica. Ispunjava me i komunikacija koju na razne načine održavam i sa svojim fanovima, a bitna mi je i stabilnost na ljubavnom planu.

Story: Ipak, priča se da niste baš verni, čak i kada ste u ozbiljnoj vezi ?

- Taj proces navikavanja na šou-biznis, koji je prateća stvar stvaranja i prezentovanja muzike, čime se zapravo bavim, u mojoj glavi i dalje traje. Nije bilo lako preći put od običnog dečka iz komšiluka do nekoga ko okupira pažnju mase na svojim nastupima. U toj masi nabijenoj svakakvim emocijama, mnogo je devojaka koje bi sa mnom želele više od kontakta izvođač – obožavateljka, pa je normalno da mi takve situacije često remete stabilnost u ljubavnom životu.

Nikola Rumenić

Ceo intervju sa Sašom Kovačevićem pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 6. aprila.

makonda-tracker