Anabela Đogani i Mladen Radulović: Učinićemo sve da čarolija potraje.. (CEO TEKST)

Tridesetpetogodišnja pevačica Anabela Đogani i devet godina mlađi maneken i menadžer Mladen Radulović govore o fatalnoj privlačnosti koja ih je spojila, ali i nadi da će njihova ljubav uspeti da prebrodi sve prepreke
10
1 / 8 Foto: Luka Šarac

Romansa između ukućana nedavno okončanog rijaliti šou-programa VIP Veliki brat, pevačice Anabele Đogani i manekena i menadžera Mladena Radulovića, po izlasku iz kuće na Košutnjaku postala je još jača i intenzivnija. Daleko od nagoveštaja mnogih dušebrižnika da će se, nakon što se vrate stvarnom životu, njihove emocije raspršiti poput pene, njih dvoje su nastavili da neguju svoju vezu s puno nežnosti i smeha. A pre samo mesec dana, oboje su se mogli zakleti da im se zaljubljivanje pred kamerama ne može desiti, budući da je njegova nekadašnja višegodišnja veza sa folk pevačicom Sekom Aleksić izuzetno eksponirana, baš kao i njen brak, a na kraju i razvod, od frontmena dens grupe Fanky G, Gagija Đoganija, s kojim ima ćerke Lunu i Ninu. Susret sa realnošću nije im doneo i surovo otrežnjenje, već nesvakidašnju ljubav koju ne mogu, a i ne žele da sputavaju. O tome kada su počeli da se zaljubljuju jedno u drugo, nastojanjima da se odupru fatalnoj privlačnosti, ali i zajedničkim planovima, atraktivna tridesetpetogodišnja brineta i njen devet godina mlađi zgodni partner ekskluzivno govore samo za Story.
Story: Anabela, da li vam se Mladen dopao kada ste ga videli u kući? Kakvo ste mišljenje o njemu imali?
Anabela:
I pre nego što sam ušla, čula sam da će on biti jedan od učesnika VIP Velikog brata, ali to nije izazvalo moju reakciju. Štaviše, nisam ga poznavala ranije, pa o njemu nisam imala ni dobro, a ni loše mišljenje. Znala sam ko je on, ali ništa više od toga.
Story: Mladene, šta ste vi mislili o Anabeli?
Mladen:
Ona mi je bila jedino iznenađenje u kući jer su svi prethodni ukućani po meni bili logičan izbor. Odranije mi je bila simpatična, a kako je ušla s velikim osmehom, učinilo mi se da nisam pogrešio što sam i kroz medije stekao utisak da je draga i pozitivna osoba.
Story: Jeste li još na početku osetili da prijate jedno drugom?
Anabela:
Iako se nismo poznavali, osetili smo da imamo istu energiju i oslonili smo se jedno na drugo.
Mladen:
  Najpre smo imali drugarski odnos i još prve večeri dogovorili smo se da ona meni čuva leđa, a ja njoj. Malo sam se opustio nakon što sam s njom otpočeo konverzaciju.
Story: Ko je prvi osetio nešto više od prijateljstva?
Anabela:
Mladen (smeh). Ja sam sebi stalno ponavljala: Ne, nikako, u kući nema zbližavanja jer nisam želela da se to desi. Ali, prve večeri imao je nekoliko džentlmenskih gestova koji su mi se dopali jer je muškarac s manirima, ali ništa više od toga. Kasnije sam uvidela da mi nedostaje kada ga ne vidim i znala sam da se nešto dešava. A on kao da me čekao i neprestano mi je pružao ruke. Posle nekoliko takvih situacija, uplašila sam se i ponavljala sebi da mi je to zabranjeno, najpre zato što sam uverena da takve stvari ne bi trebale da se dešavaju na televiziji, ali i zato da se moj bivši muž ne bi zbog mene osećao loše. Takođe, nisam znala kako će na to reagovati moja deca. Zato sam ga jedno vreme izbegavala, a i nekoliko puta sam mu rekla: Nemoj da mi pružaš ruke, ne mogu da te odbijem.    
Mladen:
Simpatije su se desile još prvog dana, a istina je da sam ja prvi poželeo da pređemo drugarski prag. Ne mogu da se setim kada je to tačno bilo, ali recimo da su prošla maksimalno četiri dana. Onda kada sam joj rekao da sam je sanjao, što je i emitovano, već sam osećao kako želim da se zbližimo. Ništa među nama nije bilo usiljeno, već spontano i simpatično.
Story: Anabela, Bokiju ste rekli da niste spremni za vezu, što vam je on kasnije i zamerio. Zašto ste bili sigurni u to?

Anabela: Rekla sam da u kući nisam bila za tako nešto jer to nije mesto gde bi veza trebalo da otpočne. Uz to, mnogi su mi rekli da su emocije u kući često nerealne i pojačane. Pored toga, bila sam uverena da je dobio naređenje da mi se udvara, pa sam ga doživela kao foliranta. Nisam htela da budem nečiji zadatak, jer mi ne bi bilo prijatno, ali jesam stalno razmišljala o njemu. Definitivno smo se zbližili kada smo dobili zadatak da čuvamo navodnu bebu i uvidela sam da odluka više nije samo moja. Dopao mi se način na koji me je tih dana tretirao, trudio se da mi ugodi, a i pokazao je da je pažljiv, nežan i odan onima koji su mu u određenom trenutku najbliži. Tada sam rešila da se opustim i dozvolim sebi da se stvari same odvijaju.   
Story:  Mladene, jeste li vi znali da Anabela misli kako se igrate s njenim emocijama?
Mladen:
Da, ali ništa od toga nije bilo planski, nego sam se samo vodio svojim osećanjima. Za razliku od nje, meni je odmah bilo jasno da se ona meni sviđa i da konstantno razmišljam o njoj. Naravno da sam primetio da je uzdržana, pa sam se i sam neretko kontrolisao jer sam znao da je njoj teže pošto ima porodicu. Ni ja nisam bio spreman da mi se pred kamerama desi veza, ali nisam imao opterećenja, pošto nemam decu, a ni devojku. Ipak, nisam hteo da je požurujem i rekao sam joj da mi je svejedno da li će se nešto među nama desiti u kući ili kada se šou završi. Nisam želeo da neko pomisli kako sam neiskusan sa svojim emocijama, a nisam mogao ni potpuno da držim stvari pod kontrolom. Video sam da se njena raspoloženja i ponašanje prema meni menjaju iz sata u sat, ali meni je bilo važno samo to da stalno stavljam osmeh na njeno lepo lice. 
Story:  Mnogi su pomisli da po izlasku iz kuće nećete javno govoriti o vašem odnosu, a vi ste odmah izjavili da ste zaljubljeni. Jeste li to rekli u trenutku euforije ili slabosti?

Mladen: To je bio trenutak kada sam napustio veštačku atmosferu i vratio se u realnost. Bio sam malo uplašen i zatečen i mislio sam da će mi trebati nekoliko dana da razmislim o svemu što se desilo. Ali, osetio sam da nema nikakve promene u mojim emocijama prema Anabeli, nego da su one čak i jače. U jednom trenutku uhvatila me je panika jer sam shvatio da nisam zapisao broj njenog telefona i razmišljao sam gde da je nađem ako ispadne, a mimoiđemo se. I baš to mi je bila potvrda kako jedva čekam da ponovo budemo zajedno. Ali, ni ja nisam znao kako će ona reagovati kada svemu dođe kraj i da li ću se predomisliti, što je i bio razlog mog kontrolisanja tokom poslednjih dana. Dan nakon što sam izašao iz šoua, pomislio sam koliko mi je krivo što joj uz poljubac, kada sam izlazio, nisam rekao: Volim te. Sutradan sam otišao u kuću i molio Velikog brata da joj prenese poruku: Sve je u redu, on te voli, kako se ona ne bi dvoumila, ali to je bilo u suprotnosti sa pravilima programa.
Story: Pa volite li je, zaista?
Mladen:
Da, ona je divna. Zaljubljenost prelazi u ljubav i videćemo šta će biti. Sve je još sveže, ali je lepo. 
Story: Anabela, jeste li se plašili šta će Mladen reći o vašoj vezi?

Anabela: Sve vreme sam bila sigurna u ono što osećam, ali svakako da sam strahovala šta će se dalje dešavati, ali i kakvi su komentari na račun našeg odnosa. Međutim, kada sam shvatila da je pitanje da li ću pobediti ja ili Milan, znala sam da me ljudi ne osuđuju. Pored toga, razmišljala sam šta će on da kaže o nama, šta će osetiti... Mnogo mi je značilo to što me je dočekao zagrljajem i poljupcem jer da nije bilo tako, možda bih bila uzdržanija. Ovako sam bila hrabra i odvažna i znala sam da ne treba da okolišam.
Story: Mladene, šta su vam rekli roditelji?
Mladen:
Moja porodica i prijatelji rekli su da je ona preslatka i divna, što mi je mnogo značilo. Iako smo otac i ja veoma slični, mnogo više vremena tokom života proveo sam sa majkom, koja i te kako ume me da me kritikuje. Ona mi je odmah rekla nekoliko sitnica koje mi je zamerila, a sve su se odnosile na moje pokušaje da kontrolišem emocije prema Anabeli.
Story: Da li vam ja zamerila i to što niste stali na njenu stranu kada se svađala sa Bokijem zbog vaše veze?
Mladen:
Ne, zato što sam joj objasnio da mnoge stvari nisu emitovane i da sam nekoliko puta stao na njenu stranu i došao u konflikt sa Bokijem rekavši kako ne može stvari da predstavlja na tako ružan način.
Story: Anabela, s kakvim komentarima vas je dočekala majka, ćerke i vaš bivši muž Gagi Đogani?
Anabela:
Mama je hrabra i pravična osoba, ali i veoma pronicljiva i retko kada pogreši u svojoj proceni određene osobe. Veoma mi je značilo to što je rekla da je zavolela Mladena kroz serijal i da joj se dopala njegova nežnost, romantičan način  na koji je o meni govorio, ali i to što se stalno trudio da me nasmeje. Moja starija ćerka Luna je najpre bila sumnjičava, ali kada ga je upoznala, rekla mi je da joj se mnogo sviđa. Mladen je posle došao kod nas kući i bolje ih upoznao, a njih dve ga sada obožavaju. Nina ga je zvala na tortu, a naljutila se što je nisam budila kada je on otišao jer se nije pozdravila. Sa Gagijem nisam razgovarala o Mladenu. Znam da će poštovati moj izbor, jer bih i ja poštovala njegov, a i lepo je to što se, kako sam kasnije videla, o meni  pohvalno izražavao.
Anabela: Nažalost, ne.
Story: Jesu li ćerke bile tužne zbog toga što sada imate dečka, što je u neku ruku pokazatelj da se nećete vratiti njihovom tati?

Anabela: Ne mislim da su bile tužne i da im je to zasmetalo. Štaviše, vidi se da im je drago kada nas vide zajedno.
Story: Anabela, stariji ste od Mladena devet godina. Kako ta razlika utiče na vašu vezu?
Anabela:
Bila sam uverena da će to biti veliki problem jer imam mnogo burniji život od njega, bračno, a i roditeljsko iskustvo. Međutim, to se zaista ne oseća jer Mladen poseduje sve ono što želim od muškarca, a čak je i premašio moja očekivanja. Mada, plašila sam se da će me posmatrati kao neku tetu (smeh).
Mladen: Razliku ne osećam. Ona je kao devojčica. Ponekad gledam Lunu i nju i zapitam se ko je od njih dve mama (smeh).
Story: Jeste li se uopšte razdvajali nakon završetka šou-programa?
Mladen:
Otkako smo prvu noć proveli zajedno, skoro da se ne razdvajamo. Neki prijatelji su me pitali da li se sada čujemo telefonom, a nakon što sam odrično odgovorio a oni se šokirali, objasnio sam da za tim nema potrebe jer smo stalno zajedno. Sve je toliko lepo otkako nema kamera.
Story: Po čemu se vaš odnos sa Mladenom razlikuje od onog iz kog ste prošle godine izašli?
Anabela:
Potpuno je drugačiji, ali je više od bilo koje veze o kojoj sam mogla da maštam. U ovom trenutku mogu da kažem da je ovo prava stvar.
Story: Šta vam se najviše dopada jedno na drugom?
Anabela:
Njegov hod jer je u isto vreme muževan i seksepilan.
Mladen:
To što je nežna, u neku ruku osetljiva, a s druge strane snažna. Ne plaši se ničega i ne dozvoljava da je bilo šta sputava, ima snage da izgura ono što želi. Ona je i privatno ista kao u javnosti, a to je prelepo.
Story: Ko je od vas dvoje romantičniji?
Anabela:
Mladen (smeh).
Mladen:
Po meni, romantika ne podrazumeva krupne stvari, već sitne gestove, kao kada joj donesem kafu u krevet. Trudim se da joj ugodim, da je pazim i budem njen džentlmen. Ne volim mnogo da pričam o tome, nego da pokazujem.
Story: Mladen vam je u kući rekao da biste mogli da razmislite o trećem detetu. Kako vam se to čini?
Anabela:
Mnogo volim decu i želela bih da imam još jedno. Bilo je lepo od njega što je to rekao i ta ideja mi nije strana. Ali, poučena onih što sam već iskusila, moram da kažem da ne očekujem ništa od naše veze, pa čak ni obavezu. Želim da sve teče spontano kao i do sada i ne bih htela da se opterećujem jer znam kakva sam pod pritiskom. On uzrokuje strah, a onda više ništa ne ide kako treba. Ne želim da osećamo pritisak ni ja, a ni on.
Story: Da li posle razvoda imate averziju prema braku?

Anabela:
Ne, ta ideja mi je lepa. Verujem u ljubav, volim da budem voljena i da volim. Ne mora da se desi brak, ali i može, jer nemam strah od toga
Story: Mladene, jeste li zaista poželeli dete s Anabelom?
Mladen:
Pa u kući mi se ta uloga jako dopala, uživeo sam se i čini mi se da smo bili sjajna porodica, pa videćemo... Želim da jednog dana imam porodicu, a venčanje je prvi korak ka osnivanju iste.
Story: Čini se da ste zreli za svoje godine?

Mladen: Život me je bacao kroz kišu, trnje, blato, ali sam se nezavisno od rezultata trudio da dam sve od sebe. U ovom slučaju iskren sam najpre prema sebi, a potom i prema Anabeli. Za sada, sve je onako treba da bude, idemo polako, korak po korak pa gde nas to odvede. Još u kući sam znao da neke stvari neće biti iste kada izađem jer sada ništa više nije sigurno u vezi s mojom karijerom. Manekenstvom sam prestao da se bavim pre dve godine, a poslednjih sedam meseci radim kao menadžer jednog kluba na Tajlandu, što nije posao koji me striktno veže za tu zemlju, tako da moram dobro da razmislim o svemu. Čuo sam komentare od raznih ljudi da im se dopalo kako pevam, što mi izgleda kao šala, ali postoje i neke druge ponude o kojima ću razmisliti. Voleo bih da ostanem u Srbiji.
Story: Nakon raskida veze sa Sekom Aleksić, odselili ste se na Tajland, a mnogima je izgledalo kao da ste pobegli. Zašto ste se preselili?
Mladen:
Kada sam presekao tu vezu, rešio sam da radim ono što sam i ranije želeo. Dok sam kao maneken živeo na Tajlandu 2005. godine, upoznao sam prijatelja s kojim sada sarađujem i zaljubio se u tu zemlju. Posle prekida, smatrao sam da je to najbolja opcija za mene što se posla tiče, spakovao se i otišao. Nije bilo razloga za ostanak, a ni šanse da se pomirimo. Dva meseca pre definitivnog kraja te veze, već smo prošli kroz jedan raskid i kada je došlo do drugog, shvatio sam da tu nemam šta da tražim.
Story: Koliko vam je smetalo to što ste bili u senci bivše devojke?
Mladen:
Nimalo, jer sam bio svestan toga kada smo otpočeli vezu. Nemam problem s tim, nisam egoista i ne moram da budem u centru pažnje. Tu se nije radilo o poslovnoj vezi, nego o emocijama i bio sam spreman da će tako i biti.
Story: Da li biste sada bili spremni da budete u Anabelinoj senci?
Anabela:
Ne može da bude u mojoj senci jer kraj sebe osećam pravog muškarca zaštitnika.
Mladen:
Ne gledam tako na naš odnos, jer mi je to nebitno, a siguran sam i njoj. Doduše, sada sam zreliji, a rekao bih i bolji. Ova veza jeste drugačija, potpuno sam joj posvećen i ne bih mogao da je poredim ni s jednom drugom. Spreman sam da uradim sve što je u mojoj moć da to potraje. Mislim da smo jako kompatibilni i da zajedno dobro funkcionišemo, što je sjajna baza za dalju nadogradnju.
Story: Koliko ste karakterno slični?

Anabela: Vrlo, i sada znam da se sličan sličnom raduje. Znam da mu se najviše sviđa to što sam nežna i borbena u isti mah.
Mladen: Veoma, i to smo osetili još pri prvom kontaktu.
Story: Anabela, Mladena prate priče kako je naklonjen istom polu, da je radio kao profesionalni žigolo, ali i kako su ga devojke materijalno izdržavale. Dvoumite li se ponekad zbog toga ili mu verujete?
Anabela:
Znam šta osećam kada sam pored njega i ne mogu da verujem pričama bez ikakvog dokaza. Smešno mi je da donosim zaključke na osnovu priča rekla-kazala. U njegovom naručju ja sam prava žena jer je on pravi muškarac.
Story: Mladen se za oko tri nedelje vraća na Tajland. Kako planirate da održavate vaš odnos?

Anabela: Verujem u veze na daljinu, a pre svega u ljubav koja sve može da prebrodi. Sve se može kad se voli. Želim i nadam se da će ovo trajati.
Mladen: Uzajamno pružamo i posvećujemo se jedno drugom, a uveren sam da je to najbitnije za budućnost.

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker