Topalko: Bio sam srećan i kada nisam imao para

0
Pevač Milan Topalović Topalko, koji je u poslednjih godinu dana pobrao velike simpatije publike u Srbiji, odgovorio je na pitanja čitalaca našeg portala i otkrio da mu i pored mnogobrojnih pobeda i dalje smetaju loši komentari.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pobednik trećeg Aksal Grand festivala Milan Topalović Topalko, koji je gledaoce osvojio interpretacijom numere Zavet, otkriva čitaocima portala Story.rs kako reaguje na loše komentare povodom svog poslednjeg trijumfa, ako i da nikada u životu nije ništa planirao, pa ;ak ni decu. Popularni Topalko govori da je Zlatarsko jezero najbolje mesto na svetu na koje bi rado pobegao i kako je pesmu Svuci se napisao još pre tri godine kada nije bio poznat.
Story: Jesu li se smirili utisci nakon pobede na trećem Aksal Grand festivalu?

- Osećam se odlično drago mi je zbog priznanja koje sam dobio, ni jednog trenutka se nisam nadao da ću baš ja osvojiti Gran pri. Iskreno, malo mi je neprijatno jer ima ljudi koji smatraju da nije trebalo da pobedim ja, već neko drugi, a takvi komentari negativno deluju na moje raspoloženje ovih dana. Jednostavno, nisam ja kriv što sam pobedio, nisam postavljao pravila glasanja, već je publika svojim glasovima izabrala mene za pobednika, i njoj dugujem velliku zahvalnost.
Pre dve godine si bio iznenađenje na svadbi u Užicu na kojoj sam bila. Gostovao si kod nas prošle godine, pa me zanima da li zadovoljan nastupom u Užicu i da li ćeš nas ponovo obradovati svojim dolaskom? Marina Ranković

- To je bila svadba mojih prijatelja iz Nove Varoši, oni su poželeli da im uveličam veselje tako što ću otpevati neku od pesama, što sam ja i učinio. Užice je moj kraj i mnogo volim taj grad, od kada sam počeo da nastupam sa Zvezdama Granda, tri puta smo gostovali i uvek je bila odlična atmosfera i super poseta. Uvek ću rado dolaziti u taj kraj.
Da li imaš profil na Facebooku? Petar Matić
- Imam tri profila na Facebooku, kada mi obaveze dozvole, volim da na ovaj način komuniciram sa prijateljima i ljudima koji vole i prate moj rad.
Da li ćeš naći snage da zadržiš dobrotu i plemenitost planinskog čoveka, čednost i prirodnost porodične ljubavi, časnog Krsta i duhovnog mira. R. Marinković, Sydney
- Svaka čast na pitanju odavno nisam dobio ovakvo pitanje. Sigurno ću moći, to je u stvari ono što ja jesam i ništa na ovom svetu ne može da utiče da se to promeni.
Da li Milan Topalović ima neku sličicu kada je imao kosicu, koju bi Story mogao da objavi? Sanja Đorđević
- Najverovatnije imam, sa petnaest godina sam se ošišao i od tada imam istu frizuru (smeh). Čim ih pronađem šaljem...
Milane da li si sada zaista srećan i planirate li ti i tvoja supruga još dece? Sanja Begenišić
- Naravno da sam srećan, uvek sam u životu bio srećan, i kada sam teže živeo i sada kada sam mnogo uspešniji u poslu kojim se bavim. Što se tiče dece, nikada ništa u životu nisam planirao, kod mene se sve spontano dešavalo, takav sam ceo život. Ni prvo dete nisam planirao, ali ga hvala Bogu imam.
Milane, super izgledaš! Reci mi, da li bi se prijavio za Velikog brata? Big kiss Tina Nikolić
- Hvala na komplimentu, što se tiče Velikog brata, ne bih ušao da se takmičim. Eventualno na dan, dva da se malo odmorim.
Da li si uvek tako pribran i smiren u svim životnim situacijama kao što si bio na Farmi? Ždrale Jelena
- U suštini jesam takav, ali ima situacija u kojima znam da planem, na sreću to se ne dešava često.
Da li se zbog nekog svog postupka kajete? Kada biste mogli šta biste promenili u svom životu? Pozdrav Dušica Đorđević
- Verovatno bih našao neki razlog da se kajem, ali najbitnije je to da ništa u svom životu ne bih menjao.
Topalko, care, hoćeš li održati koncert u Zagrebu? Pozdrav Domagoj Sporiš
- Naravno da ću održati, baš sam posle Farme išao par puta na nastupe van Srbije, tada sam rekao da nikada ne bih imao želju i volju da idem van granica bivših YU republika da radim jer se najbolje osećam nastupajući od Slovenije do Makedonije.
Koja dama je zgodnija Olja Crnogorac ili Maja Nikolić? Jovana Đorđević
- Obe su zgodne, ali je Olja Crnogorac najlepša devojka u zemlji.
Nova pesma Svuci se je prelepa, da li je autobiografska? Viktor Todorović
- Nije autobiografska. Pesmu sam uradio dok još nisam bio poznat u periodu kada je održavan prošli Grand festival. Slušao sam pesme koje su izvođene i pošto mi se na prvo slušanje ni jedna numera nije preterani svidela, rešio sam da sednem i napišem sam neku pesmu. Ispostavilo se nekoliko godina kasnije da će to biti jedna od kompozicija na mom prvom albumu.
Čuješ li se i dalje sa Niggorom, da li se družite? Marija Pepić
- Naravno da se čujemo, zvao me je nakon pobede na Aksal Grand festivalu da mi čestita na pobedi, prvom prilikom kada ugrabimo slobodno vreme rešili smo da izađemo negde zajedno da se provedemo i ispričamo natenane.
Imaš li neku mail adresu, želela bih da ti poklonim neke svoje stihove, možda ti se dopadnu ili bar neka reč posluži kao inspiracija za album? Vesna
- Nemam mejl adresu koju redovno proveravam, ali zato stihove možete da pošaljete na facebook. Hvala.
Kada bi imao besplatnu kartu za ceo svet, gde bi prvo otišao i sa kim, a da to nije tvoja porodica? Neda Vuković
- Verujte mi, što se mene tiče, ako želim negde da odem i da uživam, to je Zlatarsko jezero pored Nove Varoši i to je mesto gde mi niko nije potreban, već sam dovoljan sam sebi.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker