Regionalna pop zvezda

Jelena Rozga: Svi smo mi samo obični ljudi

0
Pop zvezda koja je na svečanosti magazina Story dobila Nagradu za regionalnu muzičku ličnost godine kaže da se raduje što je osetila deo naše slavljeničke atmosfere i otkriva šta u budućnosti očekuje na privatnom i profesionalnom planu
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga (39) ovu godinu, ako je suditi po dosadašnjim emotivnim i poslovnim izazovima, pamtiće samo po najlepšim emocijama. Njena veza sa svetski poznatim violončelistom Stjepanom Hauserom iz dana u dan ispisuje najlepše stranice ljubavi, a kada je reč o njenim pesmama, one su među najslušanijima u celom regionu. Jeleni zbog toga nije nedostajalo lepog raspoloženja i poleta na glamuroznoj proslavi 11. rođendana magazina Story, na kojoj joj je dodeljena Nagrada za regionalnu muzičku zvezdu godine. Ipak, atraktivna plavuša priznaje da je sada pred njom težak zadatak da opravda ukazano priznanje.


Story: Kakve ste utiske poneli sa proslave 11. rođendana magazina
Story?
- Čula sam samo najlepše kritike kada je reč o vašim slavljeničkim žurkama, a ove godine i sama sam se uverila u to zašto Story Celebreties Only Party važi za jedan od najveselijih u regionu. Raduje me što sam bila u prilici da porazgovaram sa kolegama, s kojima zbog obaveza nisam u prilici često da se srećem. Bilo je to jedno odlično veče za pamćenje.
 

Story: Ovom prilikom uručena vam je i Nagrada za regionalnu muzičku ličnost godine.
- Najviše me raduju priznanja za rad u muzici, posebno kada dođu od onih koji osluškuju glas naroda. Na meni je samo da u narednom periodu opravdam ukazano priznanje, što neće biti lako, ali verujem da ću u tome uspeti.
 

Story: Crvenim tepihom prošetali ste bez svoje jače polovine Stjepana Hausera, zbog čega vam on nije pravio društvo?
- Stjepan je te večeri bio na turneji, a i inače prava je retkost da nam se usaglase rasporedi kako bismo zajedno mogli da prisustvujemo sličnim manifestacijama. Iskreno, kada smo oboje slobodni, više nam prija da to vreme provedemo okruženi našim prijateljima, u atmosferi bez bliceva i pažnje medija. Verujem da me razumete, svi smo mi na kraju dana samo obični ljudi.
 

Story: Šta publika može da očekuje od vas u skorije vreme?
- Mnogo iznenađenja, želim da verujem lepih... Uskoro će se znati mnogo više o tome, a za sada užurbano završavam svoj novi album, tako da – stay tuned! (Smeh)

makonda-tracker