sumira svoje utiske

Tamara Dragičević: Želim vam da i dalje podržavate kulturu

0
Talentovana glumica sumira svoje utiske sa proslave 11. rođendana magazina Story i priseća se dana kada je svom kolegi Petru Benčini izgovorila sudbonosno da na bajkovitoj svadbi koja je na ovoj manifestaciji proglašena za najlepše venčanje godine
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Iako je u osmom mesecu trudnoće, glumica Tamara Dragičević (27) nije želela da propusti najglamurozniju žurku godine koju je organizovao magazin Story. Kao i uvek, lepa brineta blistala je na crvenom tepihu, a u intervjuu za naš časopis otkriva da li je papir promenio njen odnos sa suprugom Petrom Benčinom (32), kao i kako se priprema za porođaj koji je očekuje u decembru.
 

Story: Kako ste se proveli na proslavi 11. rođendana magazina Story?
- Bilo je veselo, glamurozno, sjajno organizovano, kao i uvek. Želim vam od srca da trajete još dugo, da uvek držite svoj nivo i podržavate kulturu.
 

Story: Kako biste opisali saradnju s našim magazinom?
- Kao fer, korektnu i kvalitetnu. Nema ljutnje, imam poverenje u vaš tim i želim da nadalje ovako lepo sarađujemo!
 

Story: Vaš suprug Petar Benčina i vi dobili ste nagradu od magazina Story za najlepše venčanje. Koliko vam ovo priznanje znači, da li ste se obradovali?
- Moram da budem iskrena i kažem da se obradujem samo nagradama koje su vezane za moj posao i kulturu. Ovo je lepo priznanje, svakako nama drago, više kao nagrada za divnu saradnju magazina Story i nas.
 

Story: Kada pomislite na svoje venčanje, kakve vas emocije danas obuzmu?
- Često razmišljam o tome kako bih volela da nas sve tamo vrate bar na dan. Bilo je kao najlepši san! Svi moji dragi ljudi na jednom mestu, tri dana uživanja, druženja i mnogo lepih emocija.
 

Story: Kako vam je u braku, da li je taj papir promenio ili poboljšao nešto u vašem odnosu?
- Što se mene tiče, sve je isto kao i ranije, hvala bogu! Jedino se promenilo moje prezime u ličnoj karti.
 

Story: Pripremate li se za porođaj, kada vam je termin?
- Početkom decembra trebalo bi da se porodim, uzbuđena sam, ali ne i uplašena. Jedva čekam da vidim, upoznam, dodirnem i poljubim bebu.
 

Story: Znate li kog je pola beba ili želite da to bude slatka tajna?
- Biće iznenađenje!
 

Story: Šta mislite, kakva ćete biti mama, ko će biti popustljiviji a ko stroži roditelj?
- To sada nikako ne možemo da znamo.
 

makonda-tracker